De Britse popzanger George Michael is op kerstdag overleden. Hij was amper 53 jaar oud.
Volgens zijn management is Michael vredevol gestorven thuis. Een precieze doodsoorzaak is nog niet bekend gemaakt, maar volgens de politie is er niets verdacht aan het overlijden.

>> Teken het rouwregister.

Recente artikels

Zoek overledene

De Canadese zanger en muzikant Leonard Cohen is overleden. Dat meldt zijn platenlabel Sony Music Canada donderdag op Facebook. Hij werd 82 jaar.

>> Teken het rouwregister

Zoek overledene

Striptekenaar Marc Sleen, de geestelijke vader van Nero, is op 93-jarige leeftijd overleden. “Hij is vredevol en waardig ingeslapen”, aldus zijn familie aan VTM Nieuws.

Op Twitter wordt triest gereageerd op het nieuws: "Een wafelenbak in de hemel", zo luidt het onder meer.

Teken het rouwregister<

Emotionele en digitale dimensie nalatenschap wint aan belang.
Delta Lloyd Life heeft in oktober 2012 de resultaten bekend gemaakt van haar peiling over “De nalatenschap van de Belg”. Uit de enquête blijkt dat de helft van de Belgen de stap naar een notaris te groot vindt. Nochtans zorgt een goed geregeld nalatenschap bij ¾ van de ondervraagden voor gemoedsrust.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.

Begin augustus 2013 raakte bekend dat er betalingsproblemen zijn bij een op de twintig begrafenissen. Gemiddeld kost een begrafenis in Vlaanderen 6.000 euro. Voor een crematie betaal je ongeveer evenveel.