Meest gestelde vragen

Overledene beheren

Hoe plaats je een overledene online op Inmemoriam.be?

Bij het regelen van de uitvaart, kan je dit vragen aan de uitvaartondernemer. Zij geven dit door samen met het email-adres van de Beheerder (= een familielid). Deze beheerder kan indien gewenst andere beheerders uitnodigen op Inmemoriam.be.

Je kan het zelf ook doen via deze link op onze website. We vragen hiervoor een bewijs van overlijden, de correcte gegevens van de overledene en van de persoon die een overledene ingeeft. Dit kost 90€, de rouwpagina blijft voor altijd online.

Indien je een rouwbericht in onze krantentitels hebt gekocht, staat het bericht gratis online op Inmemoriam.be.

Kan iedereen een overledene online plaatsen en foto’s en teksten toevoegen?

Iedereen kan een rouwbericht van een naaste online plaatsen mits bewijs van overlijden. Elke overledene staat maar 1 keer op inmemoriam. Indien er al een beheerder is, kan hij /zij een andere beheerder uitnodigen die op zijn/haar beurt dan ook de pagina kan personaliseren en op de hoogte wordt gebracht bij nieuwe rouwbetuigingen.

Als de beheerder niet meer actief is dan neemt Mediahuis die rol op.

Bij een rouwbetuiging kan iedereen een foto toevoegen. Deze komt dan in het overzicht van rouwbetuigingen.

Hoe lang blijft de overledene online op inmemoriam.be?

Voor altijd!

Hoe kan je beheerder worden van een overledene op inmemoriam.be?

Beheerder worden kan op verschillende manieren

  • Geef je e-mailadres aan de uitvaartondernemer die het rouwbericht doorgeeft voor publicatie in onze kranten en online op Inmemoriam.be.
  • Als je zelf een rouwbericht op Inmemoriam.be plaatst, ben je automatisch beheerder van die overlijdenspagina.
  • Een beheerder van een overledene kan jou uitnodigen als extra beheerder.
  • Als je beheerder wil worden van een overlijdenspagina die reeds online staat en je weet niet wie de huidige beheerder is, dan kan je contact opnemen met Inmemoriam via info@inmemoriam.be

Nota: je kan je op elk moment ook afmelden als beheerder, indien er geen andere beheerders meer zijn, treedt Inmemoriam.be op als beheerder.

Hoe haal je een overledene offline op inmemoriam.be?

Contacteer ons via info@inmemoriam.be voor het verwijderen van een rouwpagina op Inmemoriam.be, we helpen u verder tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag.

Categorieën