Uitvaartzorg Michael Deleu

Over ons

Avatar

In moeilijke tijden tracht Uitvaarzorg Michael Deleu U zo goed mogelijk bij te staan bij het afscheid nemen van een dierbare.

U kan ons dag en nacht bereiken indien u onverwacht geconfronteerd wordt bij het overlijden van een naaste. We staan u bij voor de organisatie van de plechtigheden die voorafgaan aan de uitvaartplechtigheid, begrafenis of crematie en adviseren u over de te volgen procedures.

Voor zij die zelf al op voorhand de nodige regelingen willen treffen voor hun eigen uitvaart zodat hun nabestaanden hier later van ontlast zijn, kan u steeds bij ons terecht, wij staan u bij voor het regelen van uw wilsbeschikking.

Diensten

  • Van eerste hulp tot ceremonie en administratie. Omdat waardig afscheid nemen sereniteit vraagt. En een menselijke aanpak.

  • Een uitvaart is het laatste moment dat u deelt met de overledene. Een persoonlijk afscheid. Kiest u voor een kerkelijke plechtigheid, een gebedsdienst of een burgerlijke uitvaart? Of waarom geen dienst in geheel eigen stijl?

  • Nu al bezig met later? Steeds vaker laten mensen hun uitvaartwensen op voorhand vastleggen. Hoe en wanneer moet u alles regelen? Wat moet u juist doen? Ik leg het u uit, van de verzekeringen tot de plechtigheid zelf. Maar ook wat er daarna gebeurt.

  • 3u ’s morgens. Kan u mij opbellen? Natuurlijk kan dat. Ik sta altijd klaar voor u. 7 dagen op 7, 24u op 24u. Contacteer mij als u vragen hebt. Persoonlijke begeleiding betekent er zijn als u dat nodig vindt.
  • Elke persoon is op zijn manier bijzonder voor familie en vrienden. Geef de uitvaart een persoonlijk karakter. Specifieke vragen over vervoer, rouwdrukwerk, de koffietafel? Daar maak ik samen met u werk van.

  • Bij een overlijden in het buitenland komt heel wat kijken: van wettelijke verplichtingen tot het vervoer van het stoffelijk overschot en de hele administratieve rompslomp. Ik sta u bij tijdens het hele traject.
  • Elke uitvaart is persoonlijk en afhankelijk van verschillende factoren en wensen. Een goede communicatie is dan van groot belang. U krijgt een open offerte. Zonder verrassingen. Duidelijkheid over de hele lijn, ook over de financiële kant van de zaak.

Wij zijn er voor u, 7/7 en 24/24