Uitvaartzorg Forrier-Vangrunderbeek

Over ons

Avatar

Wij vertrekken bij elke uitvaart opnieuw van een wit blad. Zo kunnen we rekening houden met de persoonlijkheid van de overledene, en zijn karakter en voorkeuren verwerken in de uitvaart en zelfs de rouwbrief.

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Ons uitvaartcentrum en funerarium werden in 1956 opgericht door de heer Jan Forrier. In 1992 liet hij het bedrijf over aan zijn dochter Catherine Forrier en schoonzoon Erwin Van Lier.

Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloten zij zich in 2005 aan bij DELA.

Het uitvaartcentrum Forrier bundelde de krachten met Vangrunderbeek, die ook al sinds lang een vaste waarde was in Vilvoorde. Sindsdien werken beide uitvaartcentra samen onder de naam Forrier-Vangrunderbeek.

Diensten

  • de ophaling van de overleden dierbare
  • de aangifte van het overlijden op het gemeentehuis en alles wat daarbij komt kijken
  • het rouwdrukwerk en de rouwadvertenties in de krant (online en offline)
  • de opbaring van de overleden dierbare
  • de organisatie van een mooie en persoonlijke afscheidsceremonie