Uitvaartverzorging De Waele J. - Funeralco

Over ons

Avatar

Begrafenisonderneming J. De Waele is reeds sinds 1996 één van de meest innoverende uitvaartbedrijven in Antwerpen en omstreken.

Wij beschikken over een groot uitvaartcentrumhet enige in Ekeren, dat voorzien is van een aula voor uitvaartplechtigheden naar ieders persoonlijke levensovertuiging. Zowel vrijzinnige burgerdiensten, katholieke diensten, boeddhistische diensten, als uitvaartplechtigheden met een andere persoonlijke levensovertuiging met begraving of crematie, kunnen in deze afscheidsruimte georganiseerd worden.

De standaard aula beschikt over 120 stoelen, maar dit kan vermeerderd worden tot een capaciteit van 200 stoelen en daarenboven nog veel staanplaatsen. De aula is tevens voorzien van een uitstekende geluidsinstallatie, verluchting en airconditioning.
Naast de aula is het ter plaatse eveneens mogelijk om een uitvaartmaaltijd of koffietafel te organiseren.

Naast het organiseren van uitvaarten, zijn er ook tal van mogelijkheden om een uitvaart op voorhand te regelen of uw laatste wil vast te leggen. Hiervoor kan eventueel gebruik gemaakt worden van tal van onze verschillende uitvaartverzekeringsformules.

Onze accomodatie

Uitvaartverzorging J. De Waele

Hertendreef 15
2900 Schoten

Uitvaartverzorging J. De Waele

Steenstraat 90
B-2180 Ekeren

Tel.: 03 542 36 16

Lange Bremstraat 3
B-2170 Merksem

Gsm: 0475 83 50 10

Uitvaarten Geenen

Kapelsesteenweg 563
B-2180 Mariaburg