Papillon Uitvaartzorg

Over ons

Avatar

Papillon uitvaartzorg wil tijdens de emotionele chaos bij het afscheid nemen van een dierbare beschermende vleugels bieden die je op dat moment hard nodig hebt. Als een troostende cocon, waar verdriet in alle rust en geborgenheid een plaatsje krijgt. Ook als actieve fladderaar, die de praktische beslommeringen bij het regelen van een uitvaart voor jou behartigt. Zodat jij alle tijd en ruimte krijgt om afscheid te nemen van de geliefde in ons hedendaagse uitvaartcentrum te Maasmechelen of in de huiselijke omgeving op een unieke locatie. Papillon uitvaartzorg is een 100% Belgische uitvaartonderneming.


Papillon Uitvaartzorg is opgericht door mezelf, Maarten Stulens. Wie me goed kent, omschrijft me als een sociaal, creatief en ruimdenkend persoon met een positieve ingesteldheid. Als gediplomeerd uitvaartverzorger, begrafenisondernemer en bezieler van Papillon krijg ik de kans om die waarden uit te dragen. Papillon staat voor afscheid nemen op een persoonlijke en innovatieve manier, waarbij we respect hoog in het vaandel dragen en waar iedereen, ongeacht afkomst, geloofsovertuiging of kijk op het leven, terecht kan voor een uitvaart op maat. Ik vind het meer dan ooit belangrijk om op een respectvolle manier aan de persoonlijke wensen van de familie en de overledene zelf, tegemoet te komen. Afscheid nemen is nooit fijn en gaat steeds gepaard met grote emoties. Je hebt het gevoel dat de wereld stil staat. Als ik kan helpen om de last van je schouders mee te dragen door een mooi, sereen en persoonlijk afscheid te verzorgen -een persoonlijke uitvaart die jij en je dierbare echt hebben gewild- dan geeft me dat een dankbaar gevoel. 

Diensten

Diensten

Bij een overlijden staan wij,  24u op 247 dagen op 7 voor u klaar.

Papillon uitvaartzorg staat bekend voor zijn persoonlijke aanpak en dienstverlening waar dat er wordt geluisterd naar de wensen. Wij komen ook dan ook graag naar u voor de uitvaartwensen te bespreken en u zich niet hoeft te verplaatsen.

Ook bent u altijd welkom in onze uitvaartwinkel tijdens de openingsuren.

 • voor informatie over de vele mogelijkheden die er bestaan.
 • vrijblijvend uw laatste wens te bespreken en een offerte te laten opstellen.
 • voor ons ruim aanbod van urne, as-sieraden, zijden bloemstukken van beste kwaliteit, grafmonumenten en toebehorende.
 • kwaliteitsvol rouwdrukwerk op maat.

Onze accomodatie

Wij zijn zeven dagen op zeven, 24 op 24 uur bereikbaar op het telefoonnummer 089 258 288.

Het uitvaartcentrum

 • Rijksweg 558a bus2, 3630 Maasmechelen

De uitvaartwinkel

 • Openingsuren ma/di/do 10u tot 12u en ma/di/do/vr 17u tot 19u

3 ruime begroetingsruimte

 • Een kamer waar de nabestaanden rust vinden en tijd krijgen samen met hun dierbare overledene.

Onze huiskamer

 • 24-uur kamer, waar we je de mogelijkheid bieden zo lang mogelijk nog samen met je dierbare door te brengen. De huiskamer met slaapbank is de hele dag en nacht (uniek in Europa) toegankelijk via een handpalmscanner. 

Onze familiekamer

 • Hier kunnen de naaste en aanverwanten zicht terug trekken met een kopje koffie of een frisdrank tijdens de begroeting.

Aula

 • 30/60/120 personen

Onze koffietafel huiskamer

 • Hier kunnen we tot 50 personen koffietafels naar wens verzorgen.

De parking

 • Voor 120 personenwagens

Met oog voor mindervaliden

 • Toegankelijke ingang en toilet