Matheï Uitvaartcentrum

Over ons

Avatar

Uitvaartcentrum Matheï maakt tijd voor een persoonlijke uitvaart!

Een uniek afscheid bij Uitvaartcentrum Matheï in Bilzen en Hoeselt.

Wanneer er iemand overlijdt, moeten er op korte termijn belangrijke beslissingen genomen worden. In een voorafregeling legt u uw eigen wensen vast m.b.t. uw uitvaart, waardoor u uw nabestaanden allerlei moeilijke keuzes bespaart.

U kan een afspraak met ons maken om alle mogelijkheden te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend.

Diensten

Uitvaartzorg

Wij maken tijd voor een persoonlijke en unieke uitvaart. Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Begraafplaatsornamenten

Wij bieden een ruim keuze-aanbod aan in: gedenkstenen, urnen en mini-urnen, grafmonumenten, lantaarns, vazen en bloembakken, …

Bloemen

Klik onder de foto van de overledene op ‘Bekijk pagina’ en scrol naar “Bloemen bestellen”

Drukwerk

Omdat wij over onze eigen drukkerij beschikken kunnen wij u zeer snel en ten alle tijden van rouwdrukwerk voorzien. Hierdoor kunnen wij ruimte laten voor eigen inbreng met vrijheid in het opstellen en aanpassen van ontwerpen.

Sierraden

Onze sierraden zijn voorzien van een reservoir voor het opbergen van een gedeelte van de as of een haarlokje. Met uitzondering van de glasparels, hierin kan enkel een gedeelte van de as verwerkt worden.

Onze accomodatie

Bilzen

Hasseltsestraat 2
3740 Bilzen

Openingsuren

Ma – Vr : 10.00 – 15.00

Za : 10.00 – 12.00

 

Hoeselt

Hoogstraat 2
3730 Hoeselt

Openingsuren

Enkel op afspraak

Wij kunnen op elk moment opgeroepen worden waardoor de winkel onverwacht gesloten kan zijn. U kan dit best telefonisch controleren. Wij  zijn  permanent  bereikbaar.