Loots Begrafenissen

Over ons

Avatar

In alle intimiteit afscheid nemen van een dierbare? Rouwcentrum Loots regelt begrafenissen en crematies in Antwerpen en ruime omgeving. Bovendien begeleiden we de nabestaanden bij het rouwproces.

Al sinds 1954 is Rouwcentrum Loots een expert in alles wat bij een begrafenis of crematie komt kijken: rouwdrukwerkceremonieleiding; aangifte van overlijden op het gemeentehuis, begeleiding bij papierwerk; vervoer van overledene; contact met priester of andere geestelijke; afspraken met uw begraafplaats naar keuze. In onze showroom ontdekt u bovendien een uitgebreid assortiment kisten, urnen en bloemstukken voor elk budget.

 

Diensten

Intiem afscheid

De overledene een laatste groet brengen? In een van onze intieme groetkamers neemt u in alle rust afscheid. Bovendien is onze ruime aula (maximaal 100 personen) geschikt voor erediensten van elke geloofsovertuiging, net als voor burgerlijke en vrijzinnige plechtigheden. Als u dat wilt, zorgt Rouwcentrum Loots voor een gebedsvoorganger of morele consulent. Onze aula is voorzien van een High-Tech geluidsinstalatie, gekoppeld aan een computergestuurd systeem waarmee we klank en beeld kunnen synchroniseren.

Discreet en betrouwbaar

Als echt familiebedrijf (vierde generatie familie Loots) staat een persoonlijke aanpak centraal bij Rouwcentrum Loots. Vragen? Samen met onze professionele medewerkers zijn we altijd bereikbaar en staan we u in alle discretie bij tijdens deze moeilijke momenten.

Onze accomodatie

Rouwcentrum Loots verzorgt

  • uitvaartregelingen,
  • rouwdrukwerken
  • ceremonieleidingen
  • aula diensten...

U kan bij ons ook terecht voor:

aangifte van overlijden op het gemeentehuis, begeleiding bij papierwerk; vervoer van overledene; contact met priester of andere geestelijke; afspraken met uw begraafplaats naar keuze. In onze showroom ontdekt u bovendien een uitgebreid assortiment kisten, urnen en bloemstukken voor elk budget.