Haerens Evelyne

Over ons

Avatar

BEGRAFENISSEN HAERENS IN SINT-MARTENS-LATEM KIEST VOOR EEN STIJLVOLLE EN DISCRETE AANPAK

Het team van Begrafenissen Haerens NV in Sint-Martens-Latem staat voor een uiterst discrete, stijlvolle en vlotte totaalaanpak van begrafenissen en crematies.

U kunt het hele jaar door 24u/24u gebruik maken van onze diensten, ook op de officiële vakantie- of feestdagen. Wij bieden u onze diensten aan in uw eigen dorp, gemeente of stad, en dat in de beide landstalen (Nederlands/Frans). Naast onze nationale diensten, kunt u ook voor internationale opdrachten zoals repatriëring een beroep op ons doen. Bij dringende gevallen, bel ons 24u op 24u ook op feest- en verlofdagen

Wat bieden wij u aan?

Een waaier aan mogelijkheden om het afscheid nemen van uw dierbare in te vullen met een waardig en liefdevol laatste gebaar, ongeacht uw geloofsovertuiging, persoonlijke visie of financiële mogelijkheden.

De dood is niet langer een taboe en het afscheid niet langer een verplicht gegeven. Wij doen dit voor u en samen met u zodat in de eerste plaats al uw wensen en zeer zeker de wensen van uw dierbare ingevuld worden, wat die ook mogen zijn.

Diensten

Thanatopraxie bij Haerens NV

Bij Haerens NV beschikken wij over een eigen wettelijk gediplomeerd thanatopractor met specialisatie in autopsie en reconstructie. Op verzoek leveren wij onze thanatopraxie-diensten ook aan particulieren en/of collega-uitvaartondernemers.

Gediplomeerde Thanatopractoren in België zijn verbonden aan het BIT (Belgisch instituut voor Thanatopraxie) / www.ibt-bit.be. Onze thanatopractor is tevens bestuurslid van het BIT.

 

 

Onze accomodatie

Ons kantoor en onze showroom bevinden zich in Sint-Martens-Latem, waar u onze collectie kisten en urnen kan zien. En ook de andere grafartikelen.

Haerens NV - Latemstraat 25
9830 Sint-Martens-Latem (BE)

Openingsuren kantoor en showroom
Doorlopend open van maandag tot en met zaterdag van 09u00 tot 19u00.
Gesloten op zondag.