Gielis-Veremans Rouwcentrum

Over ons

Avatar

Rouwcentrum Gielis-Veremans uw toeverlaat na het overlijden van uw dierbare

is uw steun bij overlijden van een dierbare in Hoboken, Kontich en omstreken. De periode na het overlijden is erg onzeker en u heeft vele vragen waar u snel een gepast antwoord op wenst. Op onze website kan u lezen hoe wij tewerk gaan wanneer een overlijden werd vastgesteld.

 

Diensten

Uw adviescentrum voor een begrafenis of crematie

Rouwcentrum Gielis-Veremans organiseert de begrafenis of crematie in Hoboken en Kontich en bespreekt vooraf met u de mogelijkheden om uw dierbare overledene de laatste eer te bewijzen.

Voorafbespreking

Er komt veel kijken bij het regelen van een rouwplechtigheid. Het is dus goed om u een idee te vormen van de wensen van de overledene en de mogelijkheden met betrekking tot de uitvoering daarvan. Daarvoor kan u bij ons op een voorafbespreking terecht.

Tijdens zo’n bespreking overlopen we met u zorgvuldig alle opties die u hebt, en mogelijkheden om afscheid te nemen van uw dierbare. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke wensen en die van de overledene.

Begrafenis of crematie

Bij een crematie is het bijvoorbeeld goed om te bedenken of de crematie voor of na de plechtigheid dient plaats te vinden. Daarbij is ook de bestemming van de as een belangrijk punt, hiervoor zijn tegenwoordig veel mogelijkheden:

  • Het uitstrooien van de as op een strooiweide
  • Het bijzetten van de urne in een columbarium of urnenveld
  • De urne zelf in bewaring nemen (bijvoorbeeld in een sierurne of asjuweel)

Uitvaart

Niet iedereen is gelovig, en niet iedereen hangt hetzelfde geloof aan. We geven graag advies over de mogelijkheden van kerkelijke of burgerlijke plechtigheden. Een belangrijk punt is de keuze van de kist, maar ook het opstellen van de rouwbrief, iets waarin we u graag met onze expertise bijstaan. Denk maar bijvoorbeeld aan het soort, het aantal rouwbrieven en gedachtenisprentjes of de koffietafel. Om de treurende nabestaanden te ontlasten van deze taak, bieden wij u de mogelijkheid om alles op voorhand vast te leggen, bij u thuis of bij ons in de winkel.

Onze accomodatie

U kan ons dag en nacht telefonisch bereiken.

Maak gerust een afspraak. Rouwcentrum Gielis-Veremans heeft vestigingen in Kontich en Hoboken. 

Wij maken van uw plechtigheid een mooi en sereen moment.Wij zijn 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar

Andere vestigingen