De Piramide Sereni

Over ons

Avatar

AFSCHEID NEMEN KAN JE MAAR ÉÉN KEER

Als u wordt geconfronteerd met het heengaan van een dierbaar persoon/familielid is het belangrijk dat u beroep kan doen op een ervaren persoon.
Iemand die voor u veel kan betekenen en die op een rustige en serene manier veel voor u kan doen en regelen op zo een moment.

De evolutie in uitvaarten gaat zo snel dat ook wij, als uitvaartcentrum in Evergem en regio Gent, er hebben aan gewerkt om onze diensten nog meer uit te breiden en te optimaliseren zodat wij jullie als nabestaanden een goede service kunnen verlenen.
Het is dan ook onze doelstelling om u een totaalpakket aan te bieden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

We weten dat waardig afscheid nemen vaak een diepe troost kan betekenen voor de nabestaanden, met de nodige aandacht voor elk detail, er zijn voor de nabestaande ook na de uitvaart, om u bij te staan met raad en daad, gewoon om er te zijn! Dat is onze doelstelling. Wij komen bij u thuis of u komt bij ons uitvaartcentrum te Evergem (regio Gent). Belangrijk is te doen waar u zich dat moment het best bij voelt. Dat u onbelemmerd uw verhaal kan doen.

Diensten

ONZE DIENSTEN

Het persoonlijk gesprek is zeer belangrijk bij uitvaartcenter de Piramide, dat kan bij u thuis in uw vertrouwde omgeving of u heeft de mogelijkheid om alles bij ons in de zaak rustig door te nemen.
Onze begrafenisonderneming ligt in het centrum van Evergem. Ook voor uitvaarten regio Gent kunt u bij ons terecht.

Er zijn verschillende zaken die aanbod komen, we helpen u graag met de nodige uitleg en leggen dan ook de nodige afspraken voor u vast.

Wat bieden wij u?

Wij beschikken over een ruime toonzaal waar u een grote keuze heeft aan kisten, alsook aan urnen, bloemstukken, ashangers, enz … wij beschikken over een funerarium waar u een laatste groet kan brengen aan uw dierbare, de familie en vrienden kunnen de overledene komen groeten zonder afspraak, de uren van begroeting worden op de rouwaankondiging vermeldt, er wordt gevraagd om het rouwregister te tekenen.

Afspraken maken wij in samenspraak met de familie, reservaties in crematorium, priester, lector, …rouwmaaltijden, opstellen van het drukwerk, of krantaankondiging, power point, enz …
De seating en verloop in de afscheidsruimtes worden zorgvuldig overlopen.
Wij beschikken over meerdere lijkwagens, zo kunnen wij verschillende uitvaarten in Evergem - regio Gent verzorgen op dezelfde dag.

Onze accomodatie

  • Eigen funerarium
  • Meerdere lijkwagens
  • Drukwerk in eigen huis
  • Website voor rouwbetuigingen
  • Goede samenwerking met verschillende bloemenzaken