Bussels Luc Begrafenissen

Over ons

Avatar

Als begrafenisondernemer in Neeroeteren voorziet Uitvaartverzorging Bussels een adequate en professionele dienstverlening voor uitvaartzorg van A tot Z. Respect en punctualiteit zijn hierbij de essentiële waarden waar we veel belang aan hechten.

Persoonlijke aanpak

Afscheid van een dierbare is een moment van diepe emoties en bewogenheid. Met een persoonlijke benadering en in alle vertrouwen nemen we dan ook met veel toewijding en intens respect de uitvaartverzorging van uw geliefde op ons. We luisteren hierbij graag naar uw eigen inbreng en streven ernaar om zoveel mogelijk aan uw verwachtingen te beantwoorden.

Ondersteuning op maat

Het overlijden van een geliefde is niet alleen emotioneel een moeilijke periode, maar brengt ook heel wat praktische organisatie met zich mee. Bij Uitvaartverzorging Bussels in Neeroeteren te Limburg doen wij ons uiterste best om het organisatorische aspect van u over te nemen, zodat u zich volledig kunt richten op het verwerken van uw verdriet. Dit gaat van het overbrengen van uw geliefde naar ons funerarium tot bloem- en rouwdrukwerk en zoveel

Onze accomodatie

Waardig afscheid in ons funerarium

In ons funerarium te Neeroeteren beschikken we over vijf begroetingsruimtes waar u in alle sereniteit en waardigheid afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Discreet en vertrouwelijk

De respectvolle behandeling van Uitvaartverzorging Bussels weerspiegelt zich eveneens in het verzorgd funerarium. Deze ruimtes laten u toe om in een huiselijke sfeer afscheid te nemen van uw geliefde. Discretie en vertrouwelijkheid zijn hierbij onze kernprincipes.

Openingsuren

Wenst u meer informatie over de openingsuren van het funerarium te Neeroeteren? Neem dan even contact met ons op. Verder kunt u ook op Uitvaartverzorging Bussels rekenen voor het correct afhandelen van andere praktische zaken. Op onze pagina voor uitvaartverzorging vindt u meer uitleg hierover.