Jos Knaepen

71 Jaar

Geboren Geetbets

Overleden 19/10/2016 Leuven

Jos Knaepen
Hasselt

  Rouwberichten

  (1)
  • Bron
   • Het Belang van Limburg

  Rouwregister

  1. Olav Grondelaers

   Het spijt me dat ik nu pas weet dat Jos al in 2016 overleed. Ik bewaar prachtige herinneringen aan hem tijdens de verschillende edities van KLARA in de Stad. Zo'n warme, bescheiden man met zo'n schitterend oog. Innige deelneming!

  2. Jo Tavernier (VRT muziekkern)

   Hartelijk dank voor de knappe foto's en de boeiende Jazz- en fotografie talks tijdens de vele Jazz festivals en Klara manifestaties.Veel sterkte aan de familie en partner bij het verlies van deze aangename man.

  3. Mieke en Jan

   Jos was jaren terug zeg maar mijn idool als het om jazzfotografie ging. Het was voor mij daarom een eer om hem in onze fotowerkgroep ZW/art te mogen verwelkomen. Ik leerde hem kennen als een heel gedreven fotograaf met een scherp oog en uitgesproken meningen, hij nam geen blad voor de mond maar wie zijn commentaren ernstig nam kon er heel veel uit leren. Jos werd een vriend en zijn warme persoonlijkheid zal me altijd bijblijven.

   Dankjewel Jos, voor de vriendschap, de mooie momenten wanneer we samen op foto-pad trokken, van muziek en sfeer genoten op Gent Jazz. Ik zal je blijven missen.

   Aan soulmate Greet en Jos' kinderen heel veel sterkte en heel veel mooie herinneringen.

  4. Fernande Pierre

   Er is niets dat voorgoed verdwijnt als je de herinnering bewaart... Innige deelneming.

  5. Hugo Van de Velde

   Op Jazz Middelheim 2003 sprak Jos me voor de eerste maal aan. Wat een aangename verrassing dat de "grote" Jos Knaepen zo'n aimabel man bleek te zijn.
   En hoewel Jazz fotografie niet direct mijn hoofdbezigheid is binnen de fotografie, is het vooral dankzij zijn positieve kritiek op mijn beelden toen dat ik me nu en dan nog eens in die geweldige wereld van de jazzfotografie begeef.

   Dit is zo'n moment waarop men stilletjes hoopt dat er misschien toch een leven is na de dood... want dan ben jij nu in het gezelschap van al die muzikale grootheden die je voorgegaan zijn, en die je zo prachtig in beeld gebracht hebt beste Jos. Bedankt dat ik je mocht kennen !

   En aan jullie Kim, Joke, Rik en Greet mijn oprecht medeleven, veel sterkte, en vooral veel mooie herinneringen gewenst aan jullie papa en soulmate.

   Hugo Van de Velde
   www.spiritofjazz.com

  6. Hugo en Gilda

   Onze innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke dagen

   Hugo en Gilda Driesen /Kessel lo(Leuven )

  7. Maarten van de Ven

   Jos, ik zal je missen op Jazz Middelheim. Het was altijd prettig en fijn om met je te vertoeven daar. Bedankt ook voor al die keren dat je me aan een mooie foto hebt geholpen voor Draai om je oren. Voor mij leef je daarin voort. Rust zacht.

  8. Cees van de Ven

   Jos het is haast niet te bevatten dat we elkaar niet meer zullen treffen op festivals en concerten. Het was goed toeven in je gezelschap. Je was een vakman daaraan twijfelde niemand. Men spreekt over een musicians-musician. Welnu jij was een photographers - photographer. Veel sterkte aan familie, vrienden en Greet. Rust in vrede Jos.

  9. Veerle en Walter De Niel

   Rust in vrede Jos, we vergeten je niet.

  10. Viv Mantels plaatste een bloem

   Jos , wat is het leven kort ...