Jacueline Knops

80 Jaar

Geboren Mechelen

Overleden 17/11/2012 Sint-Agatha-Rode

Jacueline Knops
Sint-Agatha-Rode

  Rouwberichten

  (1)
  • Bron
   • De Standaard
   • Het Nieuwsblad

  Rouwregister

  1. Tony Reybrouck

   Het was voor onze grote eer en interessante samenwerking met Prof Jacqueline Knops in het centrum voor schoolgeneeskunde bij de uitvoering van wetenschappelijk onderzoek. Veel troost voor de familie want haar herinnering leeft verder in haar familie.

  2. Christiane Abts plaatste een bloem

   Professor Dokter Jacques Bande,
   Getroffen door het heengaan van Professor Dokter Jacqueline Knops,bied ik u en uw geachte familien mijn innige deelneming aan.
   In dankbaarheid denk ik terug aan deze zeer vriendelijke en toegewijde Professor op de dienst Jeugdgezondheidszorg.
   Het is een eer haar gekend te hebben en ik zal altijd zeer goede herinneringen aan haar bewaren.
   Veel moed en sterkte voor u en uw familie.

  3. Kapster Jeannine

   Onze oprechte deelneming aan de familie Bande-Knops. Als kapster hebben mijn familie en ik veel vriendschap mogen ontvangen van Mevrouw Jacqueline. Zij woonde in onze buurt maar ook na haar verhuis is ze ons steeds trouw gebleven, niet alleen als klant maar ook als vriendin. Vanwege kapster Jeannine en familie.

  4. Dokter Maria-Elisabeth van Alsenoy

   Ik bied U mijn christelijke deelneming aan bij het overlijden van Mevrouw, Professor Dr. J. Knops.
   Als schoolarts had ik het geluk om samen enkele jaren in de raad van bestuur te zetelen van de VWVJ.
   Zij maakte de schoolgeneeskunde tot een medische discipline binnen de sociale geneeskunde.
   Steeds zal ik me Professor Knops blijven herinneren als een zeer gedreven persoon, die alle energie gaf om de schoolgeneeskunde een waardige plaats te geven in het medische landschap.

  5. Pieter Vandenbulcke

   Mijn oprechte deelneming aan familie en vrienden bij het overlijden van Prof. dr. med Knops. Als een van de velen die ze wist enthousiast te maken voor de maatschappelijke gezondheidszorg in het algemeen en de jeugdgezondheidszorg in het bijzonder, hou ik blijvend warme, gedreven en volhardende herinneringen over aan de verschillende initaiteven die zij nam. Dank hiervoor.

  6. Edith Hermans

   Mijn innige deelneming aan Jacques, kinderen en kleinkinderen. Ik herinner me Jacqueline als een zeer gedreven dame. Veel sterkte aan allen.

  7. Pauwels

   Innige deelneming aan dr Bande en familie bij het overlijden van Mevrouw Knops

   Betsy Pauwels
   FBZ

  8. Joris Verschelde plaatste een bloem

   Ik had het geluk om mijn burgerdienst te mogen vervullen op de dienst Jeugdgezondheidszorg onder leiding van Prof. Dr. J. Knops…. Voor altijd zal ik me haar hartelijkheid, optimisme en warmte herinneren… ! Veel sterkte aan Dr. Bande en familie.

  9. Genade de Lille

   Tot mijn ontzetting lees ik het rouwbericht van Jacqueline Knops. Hoe dikwijls heb ik die naam met veel respect horen uitspreken door mijn schoonzus, Henrica Van Itterbeek, eveneens kinderarts en pas een goed jaar geleden overleden.
   Ik bied de familie Bande mijn innige gevoelens van deelneming.

   Genade De Lille
   Boskouter 16
   3010 Kessel-Lo

  10. verpleegkundige VRGT

   onze christelijke deelneming bij het overlijden van Prof.em. Dr. Jacqueline Knops. Wij hebben vroeger veel samen gewerkt in het kader van tuberculosebestrijding. Wij behouden aan haar zeer goede herinneringen van wilskracht en doorzettingsvermogen.!