Ziel Uitvaarthuis

Over ons

Avatar

Ik ben Ilse, een bezige mama met de passie om mensen verder te helpen. In ons uitvaarthuis zorg ik ervoor dat jij niet verloren loopt. Ik help je op weg met alle papieren, met wat er moet gebeuren en ondersteun je in het maken van keuzes.
Samen met mijn gezin wil ik ervoor zorgen dat jullie zich hier thuisvoelen om afscheid te nemen. Wij laten jullie niet alleen en zijn er voor jullie in de mate van het mogelijke.

Ook begeleid ik jullie bij het vieren van het afscheid, welk soort dienst dat jullie willen. Jij geeft het aan en ik voer het uit.

Ik ben Tom, de man achter de schermen, maar meestal wel degene van ons die je het eerst te zien krijgt. Ik kom bij jullie thuis om de overledene op een respectvolle manier over te brengen. Vervolgens pas ik de beste zorgen toe om jouw dierbare er mooi te doen uitzien zodat jullie op een gepaste manier afscheid kunnen nemen.

Samen met jullie zorgen wij ervoor dat jullie nog een laatste keer bij ons thuis kunnen samenzijn, dat met een warm gevoel en het hart op de juiste plaats.

Diensten

In ons uitvaarthuis kom je nog een laatste keer “thuis”. 

In de “goei kamer” kunnen de mensen afscheid komen nemen. Op het moment dat we afscheid nemen, is er maar 1 familie aanwezig voor 1 overleden dierbare. Wij willen het graag persoonlijk houden. 

De familie kan kiezen voor een rustig en sober afscheid, maar ook voor een afscheidsfeest.

Al jullie wensen zijn bespreekbaar, alles wat kan, zal mogelijk gemaakt worden….

Ziel uitvaarthuis, staat voor persoonlijkheid, dienstbaarheid, geborgenheid, een uitvaart in een familiale sfeer….gewoon omdat het kan. U hoeft bij ons niet te wachten om langs te komen tot er iemand sterft. We houden regelmatig lezingen en open dagen. Ook kan u altijd een afspraak vastleggen voor meer uitleg of een goed gesprek.


Bij ons betaalt u voor een persoonlijke begeleiding, voor, tijdens en na het overlijden. Wij zijn transparant in onze prijzen, zodat u voor de uitvaart weet wat het u zal kosten.

Onze accomodatie

Het uitvaarthuis ligt in het centrum.

Je kan NIET parkeren in onze straat. Je kan op korte wandelafstand parkeergelegenheid vinden waar je voor langere tijd mag staan.

De ondergrondse parking geeft je een uur gratis parkeren. 

Indien je op de kleine ring parkeert mag je zeker je schijf niet vergeten te leggen.