Uitvaartzorg Bertje Deborre

Over ons

Avatar

Uitvaartonderneming ‘Mevrouw Bertje Deborre’ is geboren uit een familiebedrijf

Het werd opgericht in 1969. In 1996 namen Bertje en haar man het over van hun schoonouders en op 2 mei 1997 zwaaiden de deuren van hun nieuwe funerarium open. Vanaf februari 2006 leidt Bertje het uitvaartcentrum samen met haar team van betrouwbare medewerkers.

Nabestaanden opvangen, begeleiden en troosten, het mooi opbaren van overleden dierbaren: begrafenisondernemer zijn is een roeping. Bertje is gedreven door dit bijzondere beroep. De warme en huiselijke sfeer waarin ze families opvangt, vindt ze ontzettend belangrijk. Het verlies van een geliefd persoon is een emotionele gebeurtenis. Dit verlies zo draaglijk mogelijk maken op een warme en aangename manier, dat is het doel van Uitvaartcentrum Bertje Deborre.

De missie van Bertje en haar medewerkers bestaat erin om zich de volle 100% in te zetten voor de families. Het gaat om vertrouwen geven, hen bijstaan, waarderen en steunen in moeilijke tijden.

Diensten

Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.