Brigitte Verbiest

58 Jaar

Geboren Herentals

Overleden 26/08/2023 Noorderwijk

Brigitte Verbiest
Noorderwijk
 • Franco Di Nitto
 • Jenny Gerets

Rouwberichten

(1)
 • Brigitte Verbiest

Rouwregister

 1. Franco Di Nitto brandde een kaars
 2. Fien plaatste een bloem

  Liefste juf Brigitte, graag was ik nog een keer naar jouw pianoles gekomen. Je zou geïnteresseerd geluisterd hebben naar mijn belevenissen van de afgelopen week, soms smakelijk lachend, soms fronsend, altijd oprecht geïnteresseerd. Je was meer dan een pianojuf. Bedankt voor de wijze (piano)lessen.

 3. Peter

  In de eindeloze dans van het leven, herinneren we ons dat de tijd relatief is. Terwijl ik afscheid neem, weet ik dat de mooie herinneringen en vriendschap voor altijd zullen blijven.
  Vaarwel lieve, talentvolle, energieke collega, pianiste en vriendin

 4. Jenny Gerets brandde een kaars
 5. Roeland

  Vele jaren geleden hadden we een mooie Con Bravuraconnectie. Wat was jij een toffe, gibberende en heerlijk pittige meid! Een schok om te vernemen dat jij nu al afscheid moet nemen van het leven en de muziek. En ook nu zien we pas dat je Mil je al is voorgegaan… Hopelijk vind je hem ergens…

 6. Greet

  Erg geschokt door het vernemen van dit bericht. Ik zal Brigitte altijd herinneren als een warme collega die in de leraarskamer voor de vrolijke noot zorgde! Veel sterkte bij dit verlies. Hopelijk mag de vrolijke versie van haar verder leven in jullie herinneringen.