Hugo Gilissen

63 Jaar

Geboren Sint-Truiden

Overleden 18/08/2011 Herk-de-Stad

Hugo Gilissen
Herk-de-Stad

  Rouwberichten

  (2)
  • Ooit dagen, weken, maanden, jaren samen opgetrokken. Samen school gelopen, samen op stap geweest.

   Wondermooie jaren waar je op terug kijkt, waar je van geniet, de mooie herinneringen! Die mooie herinneringen blijven de rest van een mensenleven, die mooie herinneringen zijn voor eeuwig.

   Helaas zijn wij elkaar uit het oog verloren, ieder gaat zijn eigen weg, ieder sticht zijn eigen gezinnetje.

   Je praat met vrienden, haalt herinneringen op en vraagt je af om nog eens samen te komen. Helaas zijn we te laat geweest! Wij kunnen alleen nog aan je denken wat een toffe goede vriend je was en zo zul je altijd in ons hart blijven voort leven.

   Het ga je goed Hugo, waar je ook bent waar je ook gaat.

    

   Richard Gerrits

    

  Rouwregister

  1. WATHION-VANDEVELDE

   Aan de familie van Hugo,
   Een paar zachte woorden
   doen meer dan je kunt denken.
   Daarom willen wij bij dit groot verdriet,
   ook ons medeleven schenken.
   Innige deelneming.
   Veel sterkte.
   Martin en Arlette
   Wathion - Vandevelde
   Nielstraat 63
   3840 Kerniel- Borgloon

  2. Richard

   Ooit dagen, weken, maanden, jaren samen opgetrokken. Samen school gelopen, samen op stap geweest. Wondermooie jaren waar je op terug kijkt, waar je van geniet, de mooie herinneringen! Die mooie herinneringen blijven de rest van een mensenleven, die mooie herinneringen zijn voor eeuwig. Helaas zijn wij elkaar uit het oog verloren, ieder gaat zijn eigen weg, ieder sticht zijn eigen gezinnetje. Je praat met vrienden, haalt herinneringen op en vraagt je af om nog eens samen te komen. Helaas zijn we te laat geweest! Wij kunnen alleen nog aan je denken wat een toffe goede vriend je was en zo zul je altijd in ons hart blijven voort leven. Het ga je goed Hugo, waar je ook bent waar je ook gaat.

  3. Funeral art

   Wij betreuren het overlijden van u dierbare, via deze weg willen wij, de oprichters van "Funeral art" onze medeleven betuigen.