Nieuws

Herdenk jouw dierbaren met een herinneringsportret van Eclips Art Design

Eclips Art Design, een opkomend Belgisch bedrijf gespecialiseerd in gepersonaliseerde kunst, legt focus op unieke herinneringsportretten. Deze portretten bieden een bijzondere en gedenkwaardige manier om geliefden te gedenken en te eren.

Wie zit er achter Eclips Art Design?

Het team achter Eclips Art Design bestaat uit getalenteerde kunstenaars die gespecialiseerd zijn in het creëren van gepersonaliseerde portretten. Met een focus op het vastleggen van de essentie en persoonlijkheid van de geportretteerde, streven ze ernaar om elk detail met zorg en precisie vast te leggen.

geschilderd herinneringsportret

Wat maakt deze herinneringsportretten zo speciaal?

Wat deze herinneringsportretten echt onderscheidt, is de empathie en betrokkenheid waarmee ze worden gemaakt. Het team van Eclips Art Design begrijpt hoe belangrijk het is om een tastbare herinnering te hebben aan dierbaren die zijn overleden of ver weg zijn. De kunstenaars gaan bij de creatie echt op zoek naar de ziel van de geportretteerde.

Hoe verloopt de samenwerking?

Klanten kunnen eenvoudig een herinneringsportret bestellen door een of meerdere foto’s van hun dierbare te uploaden op de website van Eclips Art Design. Vervolgens gaat het team van kunstenaars aan de slag om een prachtig gepersonaliseerd portret te creëren dat de herinnering aan hun geliefde levend houdt. Het resultaat mag je verwachten binnen de 5 à 10 werkdagen of 2 à 3 dagen met de express levering.

ogen herinneringsportret

Hoe krijg je zo’n herinneringsportret aangeleverd?

Bij het uploaden kan je kiezen om jouw herinneringsportret te ontvangen in de vorm van een tekening of een schilderij: of je nu kiest voor het potlood of de verfborstel, elke creatie is uniek. Zo kan je kiezen voor de serene techniek van een grafietpotlood of meer kleur als je dat wenst. Ga je voor een volledig portret of wens je graag een detailtekening van die uitgesproken ogen? Daarnaast kies je ook nog uit verschillende formaten en afwerkingsopties zoals bijvoorbeeld een bijhorend kader. De mogelijkheid bestaat om replica's van het oorspronkelijke werk te maken op verschillende formaten, zoals bijvoorbeeld ook een digitale variant.

Impact over grenzen heen

Met hun toewijding aan vakmanschap en empathie hebben de herinneringsportretten van Eclips Art Design al duizenden mensen over de hele wereld geholpen om hun dierbaren te gedenken op een manier die echt speciaal en betekenisvol is.

potlood herinneringsportret

Interesse in een herinneringsportret?

Surf naar Eclips Art Design voor meer voorbeelden en praktische informatie. Een unieke manier om je geliefde te vereeuwigen!

Een dierbare herdenken op Inmemoriam.be?

Bekijk onze rouwberichten >