Nieuws
dedoodleeft

Afscheid nemen, iets waar we niet graag over spreken. Maar soms is het beter om toch even stil te staan bij de dingen waar je geen woorden voor vindt. Op 8 en 9 oktober kan je daarom terecht op het be-leef-weekend van ‘De dood leeft!’. Tijdens deze beurs krijgen rouw en verlies een plaats en wordt alles bespreekbaar.

Wat is het?

De taboes rond de dood worden doorbroken. Dat wil zeggen geen kille zaal, formele standen of maatpakken. Wel een warme ontvangst en sfeervolle plek die uitnodigt om zaken bespreekbaar te maken. Je kan terecht bij boeiende sprekers, meedoen met interessante workshops of inspiratie opdoen bij activiteiten.

“We staan stil bij het leven, wat je moet koesteren maar ook moet kunnen loslaten. Laten we het allemaal samen een plekje geven.”

Voor wie is het?

Iedereen die meer te weten wil komen of een moment van reflectie wil rond alles wat te maken heeft met rouwen is welkom. Of je nu zelf (onlangs) afscheid nam van een dierbare, of een manier zoekt om een nabestaande te troosten. Het unieke en gevarieerde aanbod maakt dat dit inspirerende weekend voor iedereen toegankelijk is.

Wil jij deze ervaring niet missen? Schrijf je dan nu in, je bent van harte welkom!

Ik wil mij inschrijven

(Inmemoriam.be is de trotse mediapartner voor dit unieke event. Volg ook onze Facebookpagina waar we wekelijks de inspirerende standhouders aan jullie voorstellen.)