Nieuws

Deusjevoo brengt leven in de uitvaartsector met hologramtechnologie

Deusjevoo, gevestigd in C-mine, Genk, is een bekende speler in de uitvaartsector en heeft talloze interieurreferenties op zijn naam staan. Een paar jaar geleden won het bedrijf nog een belangrijke Europese Innovatie Award voor het interieurdesign van uitvaartcentrum Eraly in Tremelo. Na een paar jaar afwezigheid op Funeral@work, de begrafenisbeurs in Haasrode, maakte Deusjevoo zijn comeback met een opvallende innovatie.

Jo Peters, CEO en art-director van Deusjevoo, deelt enthousiast: "Dit jaar zijn we opnieuw aanwezig op Funeral@work, en we brengen een krachtige innovatie met ons mee. Op onze stand zullen we hologramtechnologie demonstreren om uitvaarten een diepere dimensie te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos, en we zijn verheugd om elke bezoeker een live demonstratie te bieden en aan te tonen hoe we deze technologie kunnen verwerken in onze interieurs."

funeral at work

Op de stand van Deusjevoo waren twee holoboxen te vinden: een kleinere met een urne en een grotere van twee meter. Deze holoboxen maken het mogelijk om vooraf opgenomen video's af te spelen tijdens de uitvaart, waardoor nabestaanden een persoonlijke boodschap kunnen achterlaten. Jo Peters benadrukt: "Stel je voor dat je bij leven een video opneemt voor je geliefden en deze kunt laten afspelen op je eigen uitvaart. Het biedt een unieke manier om herinneringen te delen."

Deusjevoo gaat nog een stap verder door hologrammen te gebruiken voor levendige toespraken van afwezige dierbaren. Jo Peters legt uit: "Als je een familielid of vriend hebt die niet aanwezig kan zijn, kunnen we met de holobox hem of haar levensecht een speech laten geven. Het voegt een emotioneel en persoonlijk element toe aan de ceremonie."

De toepassingen van de hologramtechnologie zijn divers, variërend van dynamische weergave van foto's tot het tonen van gedichten, beelden van huisdieren en de mooiste vakantieherinneringen. Jo Peters benadrukt de gebruiksvriendelijkheid van de technologie: "Zelfs mensen met beperkte technische kennis kunnen ermee overweg. Het is super eenvoudig, en we zijn trots dat we deze innovatieve technologie kunnen integreren in onze interieurs, zelfs ik kan het, en mensen die me kennen weten dat het dan echt eenvoudig is."

uitvaart interieur

Als vooraanstaande speler in de uitvaartsector gelooft Deusjevoo sterk in het belang van innovatie en evolutie. Met hun diepgaande kennis van de sector positioneert het bedrijf zich als de ideale partner voor wie wil innoveren met zijn interieur in de uitvaartbranche. Zoals in elke sector is inspelen op beleving en atmosfeer van levensbelang. Nog te vaak iets wat vergeten of onderschat wordt. Consumenten aantrekken is meer dan de juiste prijs en de beste service aanbieden, het gaat om het totale plaatje. Enkel inzetten met een holobox zal dan ook niet werken. Het is de integratie in het geheel.

Is een hologram toch nog een ver van jouw bed show? Dan kan je ook nog gewoon een dierbare herdenken op Inmemoriam.be

Ik wil een dierbare herdenken >