Uitvaartverzorging Van Tendeloo Verhagen

Over ons

Avatar

Uitvaartverzorging Van Tendeloo-Verhagen is gestart op 1 januari 1990, na overname van de bestaande begrafenisonderneming Rijmenants in de Elsendonkstraat te Nijlen. Om een betere service te verlenen werd beslist om het bestaande gebouw te vervangen door een nieuwbouw met funerarium. Het funerarium te Nijlen werd geopend in oktober 1992 en heeft 6 aparte begroetingsruimtes. Qua inrichting werd gekozen voor een huiselijke omkadering, opdat iedereen die dat wenst, afscheid kan nemen van een dierbare in een gepaste, confortabele sfeer en omgeving.

In 1999 werd ook het rouwdrukwerk in eigen beheer genomen, waardoor een snellere service mogelijk werd. Het drukken en bijdrukken van rouwbrieven en -prentjes kan sindsdien op zeer korte tijd gerealiseerd worden.
In Kessel openden wij een winkel, en om ook aan de mensen in de regio Zandhoven een nog betere service te verlenen, kochten wij een gebouw aan de Langestraat (tegenover Schoenen Van Loock). Na een herschikking van de bestaande ruimte en grote verbouwingswerken werd in maart 2010 ons funerarium te Zandhoven geopend. Het funerarium heeft 3 aparte begroetingsruimtes met telkens een bijhorende wachtruimte. Ook hier werd gekozen voor een neutrale, serene inrichting.

Maria Verhagen en haar kinderen Ivan, Tom en Petra Van Tendeloo staan dag en nacht ter beschikking. Door hun ervaring en betrokkenheid staan zij steeds garant voor een persoonlijke opvang en begeleiding.

 

Diensten

  • Wij beschikken over een funerarium met meerder begroetingsruimtes
  • Eigen verzorgd rouwdrukwerk
  • Mooi wagenpark een Chevrolet Superior, een grijze lijkwagen Jaguar en een grijze Eagle Chrysler Voyager
  • Uitgebreide keuze aan lijkkisten, urnes, bloemen, rouwbrieven, prentjes … enz

Om de beste dienstverlening te garanderen blijven wij steeds verder investeren in onze onderneming. Ons aanbod in rouwartikelen wordt regelmatig aangepast aan de recentste ontwikkelingen en trends.

Onze accomodatie

OPENINGSUREN

maandag – dinsdag – woensdag – donderdag van 15.30 tot 18 uur
vrijdag van 14 tot 16 uur
zaterdag van 10 tot 12 uur
zondag en feestdagen gesloten

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar

 03 481 82 80

Andere vestigingen