PETER DEMEULENAERE

64 Jaar

Geboren Schoten

Overleden 25/02/2024 Berchem

PETER DEMEULENAERE
Berchem
  • Marianne Van herrewegen
  • Nicole Van Mendonck
  • Carina,Werner, Peter, Karla en Danja Brack

Rouwberichten

(2)

Rouwregister

  1. Marianne Van herrewegen brandde een kaars
  2. Nicole

    Peter je was men dokter , men vriend voor alle tegenslagen in mijn leven waar jij me hebt doorgeholpen, dit is niet te verwoorden hoe erg je zal gemist worden door je familie en de vele vele patiënten die je hebt genezen, dit is gewoon niet eerlijk veel te vroeg heengegaan
    Steeds in men hart

  3. Nicole Van Mendonck brandde een kaars
  4. Eamon McAleavey

    My sympathies to his family and colleagues. He was my Doctor for 30 years and gave great advice and help. Always sympathetic, helpful and of good cheer. I shall miss him so much and pray for his soul. RIP.

  5. Samuel Van den Acker

    Ik zie het bericht nu pas. Ik word helemaal stil. Hij was mijn alles! Hij begreep mij. Hij was altijd geïnteresseerd in mijn doktersmoppen. Wat een superzachte goede arts. Dokter ik ga u ongelooflijk missen.
    Sam

  6. Ivo Evers

    Wat een prachtige man en arts. Ik heb geen woorden voor dit verlies. Gelukkig had ik nog contact met hem tijdens zijn ziekte, zijn laatste woorden zullen me altijd herinneren aan wie hij was. Peter, ik zal je missen mijn vriend.

  7. Birgit Burbaum

    Beste familie,
    Mijn innige deelneming bij het overlijden van Peter,
    Ik werkte 10jaar op de pastorale dienst van GZA. Zo kende en waardeerde ik hem en zijn inzet voor de palliatieve eenheid.
    Ik wens jullie veel sterkte en troost door de vele mooie herinneringen.
    Met hartelijke groeten,

    Birgit Burb

  8. Ina Gryp

    Veel te vroeg ... Peter was een inspirerend mens en heeft me veel geleerd. Ik wens heel veel sterkte aan zijn vrouw, familie en collega's.

  9. Dr Walter Verhelst

    Wij betuigen onze innigste blijken van deelneming bij het heengaan van onze vriend Peter en wensen de familie heel veel sterkte toe.
    Dr Walter Verhelst, Edegem

  10. Deleyn ingrid

    Beste Fam de meulenaere-Willems. Vanuit het diepst van mijn hart, een woordje van troost in deze moeilijke periode. Heel veel sterkte! Innige Deenneming mevr Deleyn