Roger Smeets

74 Jaar

Geboren Genk

Overleden 06/05/2022 Hasselt

Roger Smeets
Hasselt
  • Kurt Verreydt -Peters

Rouwberichten

(1)
  • Roger Smeets
    Bron
    • Het Belang van Limburg

Rouwregister

  1. Fam, Cossero -Langens

    Onze oprechte deelneming aan heelde familie .

  2. Agnes plaatste een bloem
  3. Richard plaatste een bloem

    Innige deelneming
    Richard clijsters

  4. Freddy en Paula Jacobs-Vandenbosch

    Freddy en Paula Jacobs - Vandenbosch bieden u hun oprechte gevoelens van deelneming aan bij het overlijden van de heer Roger Smeets.
    Zij wensen de familie veel sterkte in deze moeilijke periode vol pijn en verdriet.

  5. NOTELAERS Chris

    Kristelijke deelneming in uw diepe rouw. Veel moed en sterkte aan de familie. Ik heb Roger gekend als een fijne collega bij het Kadaster te Maaseik. Wegens gezondheidsredenen kan ik zijn uitvaart spijtig genoeg niet bijwonen !. Chris NOTELAERS, Geisterweg 14, 3630 - Leut/MAASMECHELEN. .

  6. NOTELAERS Chris

    Kristelijke deelneming in uw diepe rouw !. Veel moed en sterkte aan de familie. Ik heb Roger jarenlang gekend als een fijne collega bij het Kadaster te Maaseik. Wegens gezondheidsredenen kan ik zijn uitvaart spijtig genoeg niet komen bijwonen. Chris NOTELAERS, Geisterweg 14, 3630 - Leut/MAASMECHELEN

  7. NOTELAERS Chris

    KrIstelijke deelneming in uw diepe rouw !. Ik heb Roger jarenlang gekend als een fijne collega bij het kadaster te Maaseik. Veel sterkte en steun aan de familie.Wegens gezondheidsredenen kan ik spijtig genoeg de uitvaart niet bijwonen. Chris NOTELAERS, Geisterwegp 14, 3630 -- MAASMECHELEN/Leut.

  8. Kurt Verreydt -Peters brandde een kaars
  9. Vic & Christine TRUIJEN - VANAKEN -Tongerlo

    Kim & Thomas, broers en zussen van Roger, Wij waarderen het enorm dat u ons de gelegenheid biedt om samen met jullie in een christelijke uitvaart afscheid te mogen nemen van Roger. Wij zullen er zijn om te bidden voor steun voor jullie en voor de zielenrust van Roger.

  10. Christa Gielen

    Kim en familie, veel sterkte,

    groetjes
    Christa