Johnny Verbeeck

63 Jaar

Geboren Borgerhout

Overleden 02/06/2015 Sint-Job-In-'t-Goor

Johnny Verbeeck
Antwerpen

    Rouwberichten

    (2)

    Rouwregister

    1. Karel en Rita van der Heiden - Depuydt

      Beste Marijke en Jeffrey,
      Wij kunnen onze ogen niet geloven hier nu pas te lezen dat Johnny er niet meer is.Dankzij hem hebben wij kennis gemaakt met de wondere wereld van de dansorgels.Zijn gedrevenheid om de orgelbouw in stand te houden was aanstekelijk en liet ons dan ook toe het beste van onszelf te geven.Dank aan Johnny en heel veel sterkte voor jullie allebei!
      Rita en Karel

    2. Wouter Staes plaatste een bloem

      Beste familie Verbeeck tot mijn verbazing vernam ik dat Johnny van jullie is heen gegaan.Het is al wel wat maanden geleden maar ik kan me voorstellen dat een man zoals hem een schat aan herinneringen heeft achtergelaten. Alsnog mijn medeleven en een welgemeende groet aan Marijke.

    3. rudi en marijke van tichelen- broecks

      beste Marijke en familie,

      langs deze weg wil ik toch nog even mijn medeleven betuigen bij het overlijden van johnny , heb het gisteren in de Statie pas vernomen !ik kende jullie niet super goed maar zal johnny herinneren als een vriendelijke en zalige man ! super veel sterkte allemaal !
      rudi en Marijke Van Tichelen - Broecks

    4. joost van delft plaatste een bloem

      lieve familie van Johny door ons verenigingsblad DE WINDCHEST AUSTRALIE het overlijden van johny vernomen . Wij wisten reeds van zijn ziekzijn . Wensen veel sterkte in de komende tijd voor vrouw en familie En zullen tijdens onze jaarlijkse rally hem gedenken . groetend de australise orgeldraaiers

    5. joost van delft

      lieve familie van Johny door ons verenigingsblad DE WINDCHEST AUSTRALIE het overlijden van johny vernomen . Wij wisten reeds van zijn ziekzijn . Wensen veel sterkte in de komende tijd voor vrouw en familie En zullen tijdens onze jaarlijkse rally hem gedenken . groetend de australise orgeldraaiers

    6. Els en Kees Bimmel

      We zijn geschokt door het overlijden van Johnny, we kennen hem als een aimabel persoon met een grote deskundigheid op orgelgebied en orgelbouw. We wensen jullie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

    7. Sascha Kalitzki

      Ik kende deheer Verbeeck helaas niet persoonlijk, maar het berichtje van zijn overlijden schrok me wel. Ik vind zijn draaiorgels echt mooi en dacht wel, dat m'n eigen orgel ook eens van hem werd gebouwd. Ik wens de familie veel sterkte en kracht. Rust in vrede.

    8. Stefan Batist

      Verdrietig, maar enorm dankbaar voor alles dat je ons nalaat, wil ik langs deze weg Marijke, Jeffrey, Jessy en familie sterkte en kracht toewensen bij het grote verlies van Johnny. Voor mij was Johnny niet alleen een groot vakman en perfectionist bij het vervaardigen en restaureren van orgels, maar ook was hij een mens waar ik tegenop keek voor zijn oneindige positiviteit, humor en gastvrijheid. Met zijn heengaan is een ware legende in de wereld van de orgelbouw verleden tijd, maar zal dankzij de vele mooie orgels waar zijn naam op prijkt, de naam "J. Verbeeck" voort blijven leven. Dat hij mag rusten in vrede.

    9. Wouter Zuidema

      Oprechte innige deelneming aan familie,naaste familie,vrienden en kennissen
      Een groot man is heen gegaan,de draaiorgel klanken huilen.
      Moge u rusten in vrede.

    10. Marcel van Andel

      Mijn oprechte deelneming met het heengaan van een icoon in de orgelwereld. Johnny bedankt voor al het moois wat jij ons gegeven hebt. Rust zacht.
      Marijke, Jeffrey en verdere familie/nabestaanden heel veel sterkte gewenst dit verlies te dragen.