Patrick Van De Sype

67 Jaar

Geboren Gent

Overleden 11/08/2021 Overmere

Patrick Van De Sype
Overmere

    Rouwberichten

    (2)
    • Patrick Van De Sype
      Bron
      • De Standaard

    Rouwregister

    1. Wim Bourgoignie

      51 jaar is het al geleden dat Patrick en ik, klasgenoten van in de kinderjaren, samen de sprong waagden en ons engageerden in een nieuwe KSA-groep in Melle. De warmte die uitging van Patrick, en zijn loyale, betrouwbare inzet zijn me altijd bijgebleven. Mijn oprechte deelneming än Kristin en de fami

    2. Marnix Ryckaert

      Mijn oprechte deelneming aan de familie.
      Patrick was een prachtig mens waarbij iedereen terecht kon..hij zal door velen gemist worden en blijft voor altijd in onze herinnering!!

    3. Gerrit Van de Vijver

      Beste familie, oprechte deelneming bij het overlijden van Patrick. Hij blijft in mijn geheugen gegrift als een heel fijne man waarmee het aangenaam samenwerken was.
      Veel sterkte.

      Gerrit Van de Vijver

    4. Mark Lambrechts

      Niets dan respect voor de wijze waarop Patrick zijn beroepstaken combineerde met de aandacht voor zijn gezin. Hij bleef zijn leven lang trouw aan zijn juridische vorming, waarmee hij veel respect afdwong. Hij was een attente en voorbeeldige vader. Innige deelneming aan Kristin en de kinderen.

    5. willy cochez

      Met veel goede herinneringen aan Patrick toen hij de taak kreeg om het personeel te begeleiden bij de overname van HBK-Spaarbank door Mercator/Baloise en met veel respect voor zijn menselijke aanpak van deze moeilijke opdracht. Innige deelneming .