Alfons ROECK

86 Jaar

Geboren Heverlee

Overleden 17/09/2014 Leuven

Alfons ROECK
Leuven

    Rouwberichten

    (2)

    Rouwregister

    1. Gert Bogemans

      Ik lees het overlijdensbericht nu pas. Dit is een prof die ik nooit zal vergeten in mijn leven. Ik ben hem bijzonder dankbaar, uit het diepste van mijn hart, want zonder zijn steun en aanmoediging had ik nooit mijn studies beëindigd en niet de carrière kunnen uitbouwen die ik heb. Bovendien een uitstekende prof Engels!

    2. Jan Kenis

      Lutgart, op deze momenten moeten we elkaar nabij zijn, tonen dat je familie bent. Denk aan de gelukkige dagen met Karel, in Turnhout, toen ik jullie nog op stang gejaagd kon jagen. Karel, was een mooie en goede mens. Niet iemand met veel vrienden misschien, maar op mij heeft hij alleszins een onvergetelijke indruk nagelaten. Karel, het ga je nu goed jongen.
      Jan.

    3. Vanlee Rony

      Jan, Uwe papa heb ik niet zo goed gekend. U wel uiteraard. En ik veronderstel dat hij een stukje van zijn genen heeft doorgegeven aan U. Dus mag ik veronderstellen dat hij dezelfde minzame persoon was. Proficiat en sterkte.

    4. Patrick Legros

      Ik heb nog steeds goede herinneringen aan trip naar Londen, ik denk in 1983, met je vakkundige rondleidingen en weetjes.

    5. Aimé Bailly

      Ik zal je altijd blijven herinneren als een toegewijd adjunct directeur en professor Engels. Zonder jou steun was ik vandaag niet geworden wie ik nu was.

      Mijn oprechte innige deelneming aan de familie.