Janien BORREMANS

59 Jaar

Geboren

Overleden 15/06/2013

Janien BORREMANS

    Rouwberichten

    (1)
    • Janien BORREMANS
      Bron
      • De Standaard
      • Het Nieuwsblad

    Rouwregister

    1. Liliane Wiliquet

      Lieve janien,
      't Is nu reeds een goeie maand geleden dat we afscheid namen. De eerste weken die daarop volgden voelde ik de leegte, en de depressie ook. Het contrast was dan ook te groot met de intensiteit waarop we de laatste maanden van jouw leven, geleefd hebben. Ingrijpend en intiem!
      Maar nu heb ik de communicatie met jou opnieuw hervat! 't Is een beetje zoeken geweest maar het lukt. Een intern gebeuren waarbij ik regelmatig jouw mening vraag (en 't leuke is : je spreekt me ni meer tegen). Ach lieve janien, ik mis je. Je stem in mijn hoofd stopt wel nooit, babbeltong!

    2. Vandenbosch Suzanne plaatste een bloem

      Janien, je verdient van elke kleur een bloemmetje. Het was ontroerend voor hoeveel mensen je toch echt iets hebt betekend. Door afscheid te nemen van jou, neem ik ook afscheid van veel jeugdherinneringen die onlosmakelijk met jou verbonden zijn en die ik nooit nog op dezelfde manier met iemand zal kunnen delen. Ook al zagen we mekaar lange tijd niet was er bij elke ontmoeting dat gevoel alsof het gisteren was. Dank u voor de persoon die je geweest bent. Voor al het plezier dat je ons gegund hebt. Dan ook voor de mensen die haar tot het laatste moment hebben omringd met zoveel goedheid. Voor Marijke en haar kinderen, voor de nabije familie van Janien. Mogen jullie toch veel troost vinden in de herinnering.