Raymond KEYMOLEN

77 Jaar

Geboren Beigem

Overleden 24/04/2011 Jette

Raymond KEYMOLEN
Beigem

    Rouwberichten

    (1)
    • Raymond KEYMOLEN
      Bron
      • De Gentenaar
      • De Standaard
      • Het Nieuwsblad

    Rouwregister

    1. Dr. De Roover Willy

      Bij deze wens ik aan de Familie mijn oprechte blijken over te maken van Kristelijk Medeleven

    2. FENAVIAN (Federatie Belgische Vleeswarenindustrie)

      Namens Frans Leroux (Voorzitter), de leden van de Raad van Bestuur en de vleeswarenfabrikanten aangesloten bij Fenavian, wens ik hierbij aan zijn echtgenote, zijn kinderen en de families Keymolen/ De Bruyn onze deelneming te betuigen voor het overlijden van Dr. Raymond Keymolen, die wij jarenlang gekend hebben als Hoofdinspecteur-Directeur van het IVK.
      Hij leeft voort in onze gedachten en de goede herinneringen die wij overhouden aan onze samenwerking met hem. Met oprechte deelneming, Koenraad Vangoidsenhoven, Nationaal Secretaris Fenavian.

    3. freddy de doncker

      mevrouw
      u zal mij niet kennen maar Raymond was de eerste veearts die ik thuis op ons boerderij heb weten komen na Dr Verhelst.Ik was toen nog een klein manneke. Daarna is mijn vader gaan werken op Min van Volksgezondheid, daar is hij dan terug met Raymond in contact gekomen en heeft HIJ voor mijn vader alles gedaan om hem een mooie en aangename job te geven. Toen mijn moeder nu juist 2 jaar geleden is begraven heb ik het geluk gehad om Dr Keymolen nog eens persoonlijk te bedanken voorwat hij voor mijn vader had gedaan.

      mijn christelijke deelneming aan U mevrouw en aan de kinderen

      Freddy De Doncker
      oude baan 20
      1850 grimbergen