Koh I Noor Uitvaartzorg Rouwcenter Segers

A propos de nous

Avatar

Rouwcenter SEGERS Roosdaal

begeleidt families – onder de deskundige leiding van Denise Segers- reeds decennialang  bij het perfect organiseren en uitvoeren van de afscheidsplechtigheid van uw dierbaren en dit volgens uw wensen en in alle discretie. Denise wordt hierin bijgestaan door operationeel verantwoordelijke en zaakvoerder Paul Wijnen en een team van professioneel geschoolde medewerkers.  Kwaliteit, eerbied en respect worden door ons als gediplomeerde begrafenisondernemers hoog in het vaandel gedragen en dit aan betaalbare prijzen.

Persoonlijke dienstverlening:

Door onze flexibele ingesteldheid en persoonlijke dienstverlening tot in het kleinste detail zorgen wij ervoor dat de wensen van uw dierbare overledene in samenspraak met u perfect worden uitgevoerd.

In uw woonplaats en ver daarbuiten:

Onze geboden service/dienstverlening is niet gebonden aan de gemeente waar wij gevestigd zijn. Wij stellen ons ten dienste van de nabestaanden ongeacht hun woonplaats of de plaats van overlijden van uw dierbare.

Het team van Rouwcenter SEGERS kan uitvaarten verzorgen in Roosdaal-PamelBorchtlombeekKattemLedebergOnze-Lieve-Vrouw LombeekPamel Strijtem, de omgeving van Roosdaal en ver daarbuiten.

Autres funerariums