Funérailles Uitvaarten Georges Henri

A propos de nous

Avatar

Je kunt nooit genoeg zorg dragen voor uw rouwende nabestaanden noch voor de overledene zelf. Daarom luisteren we bij Uitvaarten Georges Henri steeds naar ieders wensen, om uitvaarten aan te bieden, die verder gaan dan eigen verwachtingen, met respect voor de laatste wensen van de overledene en van de nabestaanden. Ook voor het protocol en voor de religieuze of filosofische overtuiging wordt veel aandacht gegeven.

On ne veille jamais assez sur les personnes endeuillées.
Ni sur le défunt.
Voilà pourquoi, aux Funérailles Georges Henri, nous écoutons les desiderata de chacun, afin d’offrir des funérailles qui vont au-delà des attentes, dans le respect des dernières volontés du défunt, celui des proches, du protocole et de la confession philosophique.

Alain de Lophem  24u/24 et 7d/7  komt bij u thuis of ontvangt u in zijn kantoor in Brussel.

Alain se déplace à votre domicile ou
vous reçoit dans son agence à Bruxelles.

Nos services

Wij bieden U een compleet dienstenaanbod aan om uw dierbaren door deze moeilijke periode heen te kunnen helpen. Van de verzorging van het lichaam op het moment van overlijden tot het bezorgen van bloemen, staan wij aan uw zijde.

*

Nous vous proposons un accompagnement complet pour soulager au mieux vos proches durant ces moments difficiles de deuil.

De la prise en charge du corps lors du décès à la livraison de fleurs, nous sommes à vos côtés.