A'dieu uitvaartverzorging

A propos de nous

Avatar

Uitvaartcentrum A’dieu is er klaar voor:  “De nabestaanden een goed gevoel geven"

In maart 2020 gaf de gemeente Borsbeek het oude mortuarium met aula in concessie aan Koen Armirotto. Hij begon meteen zijn eigen uitvaartverzorging A’dieu en startte met de werken om het gebouw in orde te brengen zodat er in de toekomst uitvaarten konden doorgaan. Na zes maanden van hard werken mocht hij vorige week woensdag zijn eerste plechtigheid houden. “Ik ben echt wel trots op het resultaat".

A'dieu - Jarenlange ervaring, nieuwe zaak te Borsbeek,Wij werken volgens de nieuwste normen en passen ons graag aan, aan uw wensen.

Wij zijn open op afspraak of steeds telefonisch bereikbaar op het nummer

03 292.53.31, 

 

Nos services

Wij verzorgen uitvaarten, voor ieder, op maat, wij vinden het heel belangrijk om dit samendoor te spreken om zo uw uitvaart tot een mooi afscheid te maken. Een goed contact met de familie is voor ons daarom erg belangrijk. De  ligging, naast het kerkhof van Borsbeek, is een bijkomende troef. "

"Na de dienst in mijn aula kunnen de mensen meteen naar het kerkhof gaan. Dat sluit een bijkomende verplaatsing met de wagen uit. Als de nabestaanden een misviering in een kerk willen, kan dat uiteraard ook. Ik werk samen met enkele horecazaken in de buurt, waar de koffietafels kunnen plaatsvinden. Maar het staat de families natuurlijk vrij om hun eigen locatie te kiezen.” lees het volledig artikel in  Gazet Van Antwerpen:  https://www.gva.be/cnt/DMF20200929_96215913

 

 

Notre infrastructure

Uitvaartondernemer aan de rand van het kerkhof.

Wachtruimte - regelruimte - kantoor

Aula met mogelijkheid tot 60 zitplaatsen

parkeermogelijkheid

Bekijk onze pagina op facebook voor meer info: