Gert Ausloos

47 Ans

Date de naissance

Date de décès 02/03/2014

Gert Ausloos
Leuven

  Avis de décès

  (1)
  • Gert Ausloos

  Condoléances

  1. Sylvia a placé une fleur

   Ik herinner me een boswandeling met jou en je mama, waar je gepassioneerd vertelde over de planten die we tegen kwamen. Dit ben ik nooit vergeten. Een innemend persoon als jij kan je gewoonweg niet vergeten. Bedankt om je passie te delen met mij. Geen enkele boswandeling was nog hetzelfde.

  2. Pierre & Gerda Reweghs Voets

   Dank Gaston voor alles,we zullen je missen.
   Veel sterkte aan familie en vrienden,Rust zacht.

  3. Jimmy Vansant

   Woorden schieten eigenlijk tekort bij dergelijke gebeurtenissen. Ik kan enkel maar zeggen: sterkte aan de familie in deze zeer moeilijke momenten, en ik wens jullie veel steun van naasten en vrienden toe.
   Ik denk met veel plezier terug aan de tijd die ik,mijn broer en zus, jouw broer en onze ouders met elkaar doorbrachten.

  4. Vera De Clercq

   Ik heb Gert Ausloos niet gekend, maar naar aanleiding van zijn overlijden hoor ik over zijn strijd tegen plantblindheid. Als arboretumgids probeer ik mensen enthousiasme en verwondering bij te brengen voor de boeiende plantenwereld. Dat zie ik nu als een stukje van het verderzetten van het werk van Gert. Ik ben zinnens om tijdens mijn rondleidingen Gert en zijn strijd te vernoemen. Zo gaat zijn strijd verder, blijft hij als het ware leven, ook bij ons, in het Meetjesland.
   Sterkte aan de familie en aan al zijn collega's.

  5. Lieve a placé une fleur
  6. Joke Flour

   Ik wens de familie steun bij elkaar, kracht van rollende golven en warmte van schelpen in de zon. Ruimte van de horizon.

   Als thesisstudent bij Gert had ik een boeiende tijd in het labo van Plantkunde. Hij maakte de onderzoeksmicrobe in me wakker. Een ongelooflijk goede coach.

  7. Piet van Vliet a placé une fleur

   Ik wens de familie en vrienden veel kracht en steun met dit verlies van u dierbare.

  8. Maria Schram

   During a preparatory visit of one of my colleagues she heard that Gert passed away. When she told me I could not believe it. I had limited contact with Gert over the last few years when preparing our trips to the Botanical garden but he was always efficient and enthusiastic. I was shocked to hear this sad news and would like to pass on my condolences to Gert's family for their great loss as well as to all his colleagues at the Botanical Gardens. I am deeply shocked.

  9. Geneviève de Nancy a placé une fleur

   Sincères condoléances

  10. Steve Aernoudts

   Bij een voorbereiding van een bezoek naar de Plantentuin las ik tot mijn grote verbazing het rouwbericht van het plotse overlijden van Gert. Hij was een prachtige mens die mij terug vertrouwen heeft gegeven bij het verderstuderen over planten, wat ik verder zal blijven doen zolang het mij is gegund, want hoe komt het toch dat de meest toegewijde mensen zoals Gert, er plots niet meer zijn. Moge zijn enorm positieve invloed verderleven in al wie de eer had hem te kennen en nog vele mensen mag bekoren in hun kennis over de grote levende wezens op aarde. Gert lag aan de basis van het ontkiemen van mijn passie voor planten en ik zal blijven proberen deze te laten groeien naar het licht. Met hart en ziel zend ik mijn innige deelneming naar Jan, vrienden en familie van Gert.