Filip Martens

48 Ans

Date de naissance Anderlecht

Date de décès 01/07/2011 Oostende

Filip Martens
Grimbergen
  • Jan Vandersteegen

Avis de décès

(5)
  • Filip Martens
    Source
    • De Standaard

Condoléances

  1. Jan Vandersteegen a allumé une bougie
  2. DENIS Michel a placé une fleur
  3. Maertens Bruno

    Innige deelneming

    Maertens Bruno en familie
    Geluwe

  4. Anita Lardenoit - Gemeenteraadslid Edegem

    Filip,
    Met grote verslagenheid verneem ik pas dat je ons verlaten hebt. Je was zulks een enthousiast en vriendelijk man. Ik hou fijne, herinneringen aan je over waarbij je gedrevenheid en onvermoeibare inzet doorslaggevend waren. Het gaat je goed aan de andere kant van de horizon.
    Oprecht medeleven en sterkte voor de familie van Filip.

  5. Guido Sepelie

    Na Thomas Denys nog geen jaar geleden, treft me het bericht dat alweer een eertijdse "compagnon de route" uit de juristenwereld voortijdig afscheid neemt. Het zal voor de familie en vrienden een schrale troost zijn, maar overal te lande (en daarbuiten) leven mensen met u mee en staan ze stil bij dit smartelijk heengaan en uw pijn. Namens al deze mensen, mijn zoon Joris (nu eveneens aan de KUL waar ik in de jaren 80 Filip leerde kennen)en mezelf wens ik u sterkte en kracht toe bij de verwerking van Filip's dood.
    Een voormalig rechtsfaculteitgenoot,

  6. ir. Denis J. Vandenbossche

    Nu pas vernam ik met grote verslagenheid het "uit het leven stappen" van Filip. Zonder collega te zijn heb ik een tijd het kantoor gedeeld, tijdens de pioniersjaren van C-power. Met welke gedrevenheid, enthousiasme hij die taak aanpakte. Zijn beslissing is voor mij onbegrijpelijk, ik heb er respect voor, maar mijn gedachten gaan naar zijn echtgenote, zoon, familie, vrienden en collega's en wens hen veel sterkte en moed bij het ondergaan en verwerken van dit verdriet.

  7. Dr. Rudolf Geser

    Fides est vita et scientiarum!
    Ein "Fiducit" von Deiner Ferdinandea in Heidelberg!

  8. De Duffeleer Jef

    De herinnering aan Filip zal aanwezig blijven in de gedreven windmolens van Gistel- de windturbines langs het strand van Oostende. Als aangespoelde grootdilbekenaar blijf ik trots op Filips'levenswerk! Vandaag speciaal langsgefietst als teken van deelname bij het afscheid van uw echtgenoot-papa-zoon -broer "Filip Martens".

  9. Filip Goemans

    Lieve Bernadette,

    Woorden schieten te kort om dit drama te vatten. Wat u en uw zoon overkomt is echt verschrikkelijk en wij willen jullie echt alle sterkte toewensen om deze beproeving te doorstaan. Wij kennen Filip als de joviale immer actieve man die in alles wat hij deed het ultieme nastreefde. Laat de herinnering aan de talrijke mooie momenten een steun zijn. Uiteraard stuur ik u dit namens Judith maar eveneens namens Kathleen en Diederik Valke-Joris die deze week in Frankrijk verblijven. Filip Goemans

  10. Yves Paermentier

    Ik wens mijn innige deelneming te betuigen aan de familie.
    Toen ik in Leuven ging studeren heb ik Filip leren kennen als praeses van het KVHV. Aan die tijd koester ik heel mooie herinneringen. Filip was een bijzondere persoonlijkheid, mijn gedachten zijn bij hem.