YODT

A propos de nous

Avatar

 De YODT app biedt aan alle gebruikers  gratis de mogelijkheid om hun eigen wensen en voorkeuren voor hun afscheid vandaag al veilig vast te leggen in een persoonlijke en beveiligde omgeving.

Als uitvaartondernemer  je uitvaart-product en/of dienst in de kijker plaatsen 

YODT, wat staat voor You Only Die Twice, biedt alle bedrijven in de uitvaartsector 1 centraal platform om hun producten en diensten mooi en discreet te presenteren. YODT is een handige smartphone app die nabestaanden bij verlies op eenvoudige manier snel wegwijs maakt in alle facetten van een warm en persoonlijk afscheid.

Aan de hand van duidelijke rubrieken krijgen de nabestaanden een mooi overzicht van alle warme en persoonlijke mogelijkheden bij een uitvaart, inclusief de aanbieders van die producten en diensten uit hun eigen regio.                         

De YODT.app is voor nabestaanden gratis beschikbaar in de App Store en Play Store en wordt momenteel volop gepromoot op sociale media als Facebook, Instagram en LinkedIn.

Wil u, voor uw bedrijf, ook maximale zichtbaarheid in deze unieke YODT wegwijzer ?
Wij nemen graag eens met u contact voor meer details.
Wil je vandaag al meer info, stuur gerust een mail naar info@yodt.app of bel ons op 0485/048088. Wij adviseren u graag snel verder!

Misschien tot binnenkort

info@yodt.app

https://yodt.app/