Hans Vanhaelemeesch

54 Ans

Date de naissance Torhout

Date de décès 31/08/2016 Vladslo

Hans Vanhaelemeesch
Aartrijke

    Avis de décès

    (1)
    • Hans Vanhaelemeesch
      Source
      • Het Belang van Limburg
      • Gazet van Antwerpen

    Condoléances

    1. Kim Bulteel

      Mijn oprechte deelneming aan de familie met dit grote verlies!
      Ik heb Hans tijdens mijn tewerkstelling bij Jetair destijds steeds ervaren als een heel fijne en een toffe collega/mens om mee samen te werken. Niets dan goede herinneringen aan hem!

    2. Storms Roger Oud directeur Infopost

      Geachte familie en directie en personeel van JetAir

      Met diepe droefheid heb ik kennis genomen van het plotse overlijden van uw echtgenoot, vader collega, vrienden en kennissen.
      ik heb het voorrecht gehad om vele jaren te mogen samenwerken met Hans en vorig jaar had ik nog een afspraak met hem gehad in Deurne Airport doch door spijtige foute planning is deze niet kunnen doorgaan, en dat betreur ik nog altijd. En weet je waarom? Ik ben al 12 jaar met pensioen en de samenwerking met JetAir was er ook niet meer. En toch, na zoveel jaren was Hans nog bereid om samen een tas koffie te drinken en herinneringen op te halen. En die geste typeerde Hans helemaal. Vriendelijkheid en erkentelijkheid. Jullie staan voor een heel moeilijke periode van bovenmenselijk verdriet. Tracht uit de vele dank- en eerbetuigingen die jullie ontvangen hebben, de kracht te vinden om deze droefheid te overbruggen. Heel veel sterkte toegewenst. Vandaag kan ik niet aanwezig zijn doch later kom ik hem groeten op het kerkhof;

    3. Guido Sepelie, De Panne

      Als leeftijdsgenoot en fietsliefhebber en vader raakte het bericht over het dodelijke ongeval mij diep. Ik wens zijn echtgenote en kinderen alle sterkte toe in de plaatsing van dit enorme verlies. Ook zij die u niet van nabij kennen, delen uw pijn en rouw.