Peter Browaeys

39 Ans

Date de naissance Oudenaarde

Date de décès 31/01/2016 Oudenaarde

Peter Browaeys
Oudenaarde
 • chantal browaeys chantal

Avis de décès

(1)
 • Source
  • De Standaard
  • Het Nieuwsblad

Condoléances

 1. chantal browaeys chantal a allumé une bougie
 2. Johan THOMAS


  Innige deelneming !
  Veel sterkte in deze moeilijke tijden.
  Ik zal aan Peter steeds een goede herinnering bewaren.

 3. frederick

  Het ga je goed daarboven peter, rip, en sterkte aan de nabestaanden en heel de familie.

 4. MC

  Aan gans de familie mijn oprechte deelneming met dit verschrikkelijk voortijdig verlies. Zo een fantastisch persoon met oneindige levenslust.. Veel sterkte gewenst.

 5. Marie-Anne Popelier

  Beste Patric en Françoise, mijn oprechte deelneming bij dit zo plotse verlies van jullie schoonzoon. Veel sterkte aan de ganse familie.

 6. lano

  Beste Familie, Francoise en Patrick, Een zeer plotse dood...zo jong...Het wordt zo'n lange weg van vallen en opstaan. Maar ja, ook ik denk dat jullie familie zeer sterk staat, zorgzaam voor en met elkaar.Ik zag ook altijd die kracht bij de ouders van Patrick.Maar toch, dit is zo moeilijk!Mijn oprecht medeleven. Myriam Lano-deryckere&kinderen, Philippe Willequet

 7. ALAIN DEMEULENAERE

  lieve Françoise en Patric,met ontzetting hebben wij het overlijden van Peter vernomen. Het is zo onrechtvaardig en hard.Wij bieden jullie, Stefanie en de kinderen onze oprechte delneming aan. Kan het een troost zijn dat Stefanie en de kinderen zullen kunnen rekenen op liefdevolle en toegewijde ouders en grootouders ? Daar zijn Alain en ik van overtuigd. Wij leven met jullie mee en wensen jullie alle mogelijke moed toe voor de moeilijke periode die jullie te wachten staat.

  Veel liefs,

  Alain en Françoise Demeulenaere Van Overstraeten