Henri LEMMENS
De heer

Henri LEMMENS

Woonplaats: Genk
ºGeboren: (Genk)
Overleden: 06/02/2007 (Genk)

Plaats een bloem
134318

melden u met droefheid het overlijden van

De heer

Henri LEMMENS

echtgenoot van mevrouw

José VANDEPUT

Gewezen voorzitter en secretaris van parochiale organisaties en meerdere verenigingen. Gewezen adjunct-secretaris CM-Limburg.

Geboren te Genk op 9 maart 1925 en thuis zachtjes overleden op 6 februari 2007, gesterkt door het H. Sacrament der zieken.

Met dank aan zijn huisarts dr. G. De Marneffe, en zijn verpleegkundigen Petra en Els. De plechtige Eucharistieviering, waartoe u allen vriendelijk wordt uitgenodigd zal opgedragen worden in de parochiekerk O.L.Vrouw van de Rozenkrans te Genk-Termien op zaterdag 10 februari 2007 om 10.30 uur, gevolgd door crematie en plaatsing van de urne in de familiegrafkelder op de begraafplaats te Genk-Centrum. Samenkomst en begroeting in de kerk vanaf 10.00 uur. Gebedswake in voornoemde kerk op vrijdag 9 februari 2007 om 18.30 uur. Gelegenheid tot begroeting in het funerarium Lantmeeters-Geyskens, Rozenkranslaan 46, 3600 Genk, dagelijks van 17.30 uur tot 18.30 uur en vrijdag na de gebedswake, samen met de familie.

José VANDEPUT zijn echtgenote Daniël en Liliane DIRICKX - LEMMENS Diederik en Myriam Karen en Christophe Luc en Manon LEMMENS - DE BOEVERE Bart en Elke Ruben Paul en Marleen LEMMENS - JESPERS Peter en Linda BOON - LEMMENS Ine Esther zijn kinderen en kleinkinderen zijn vele trouwe vrienden De families LEMMENS - LEMMENS en VANDEPUT - POELMANS, neven en nichten.

Rouwadres : Slagmolenweg 5, 3600 Genk.

Familie, vrienden en kennissen die bij vergetelheid geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Bron: Het Belang van Limburg
Plaats een bloem voor Henri LEMMENS

Begrafenisondernemer:Geyskens Josee
Rozenkranslaan 46
3600 Genk

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane