De Duitse schrijver Günter Grass is overleden op 87-jarige leeftijd. Dat melden Duitse media.

NL: >> Teken het rouwregister

 

Recente artikels

Zoek overledene

De vermiste SP.A-politicus Steve Stevaert is na een zoektocht in het Albertkanaal omstreeks 18 uur dood teruggevonden. Eerder bevestigde het parket van Limburg de vondst van twee van Stevaerts jassen in het kanaal en zijn fiets op een pad nabij. Stevaert zinspeelde tijdens een eerder onderzoek naar een mogelijke verkrachting al op een wanhoopsdaad.

>> Teken h

Zoek overledene

De voormalige televisiepresentator Emiel Goelen is op 65-jarige leeftijd overleden, dat heeft de VRT bekend gemaakt. In november vorig jaar getuigde hij in interviews nog dat hij totaal verlamd was door de spierziekte ALS.

>> Teken het rouwregister

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was.

Hieronder vindt u nuttige informatie die u kan helpen bij wat u moet doen bij een overlijden.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.

Begin augustus 2013 raakte bekend dat er betalingsproblemen zijn bij een op de twintig begrafenissen. Gemiddeld kost een begrafenis in Vlaanderen 6.000 euro. Voor een crematie betaal je ongeveer evenveel.