De mondharmonicaspeler werd 94 jaar. Thielemans overleed vanmorgen in het ziekenhuis, waar hij verzorgd werd na een val vorige maand. Dat meldt zijn manager Veerle Van de Poel.
'Toots Thielemans is deze ochtend in het ziekenhuis in zijn slaap overleden', zegt Van de Poel.

>>Teken het rouwregister

Recente artikels

Zoek overledene

Pop- en jazzmuzikant Freddy Sunder is overleden. Hij werd 85 jaar. Dat heeft zijn zoon gemeld aan de VRT. Sunder bouwde in het tweede deel van de twintigste eeuw een grote carrière uit in de wereld van de pop- en jazzmuziek. Freddy Sunder was de artiestennaam van Fritz Sundermann.

>> Teken het rouwregister.

Zoek overledene

De Antwerpse komiek Gaston Berghmans is zaterdagochtend overleden. Dat meldt de zender ATV en wordt bevestigd door zijn familie.

>> Teken het rouwregister

Emotionele en digitale dimensie nalatenschap wint aan belang.
Delta Lloyd Life heeft in oktober 2012 de resultaten bekend gemaakt van haar peiling over “De nalatenschap van de Belg”. Uit de enquête blijkt dat de helft van de Belgen de stap naar een notaris te groot vindt. Nochtans zorgt een goed geregeld nalatenschap bij ¾ van de ondervraagden voor gemoedsrust.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.

Begin augustus 2013 raakte bekend dat er betalingsproblemen zijn bij een op de twintig begrafenissen. Gemiddeld kost een begrafenis in Vlaanderen 6.000 euro. Voor een crematie betaal je ongeveer evenveel.