Herdenk met een digitale bloem

Bloemen, noch kransen… is er vandaag nog een toekomst voor het kerkhof?
Mensen brengen van oudsher een bezoek aan een begraafplaats om hun eer te bewijzen aan de overledene, maar vandaag kan mijn zijn verdriet of steun uiten en delen via de computer.
Met één click kan je hier een digitaal bloemetje plaatsen uit respect.

Recente artikels

Zoek overledene

Droevige tijden voor de Thuis-actrice Leah Thys, de vrouw moest vrijdag namelijk afscheid nemen van haar zus, Germaine Thys. De Zonhovense moderedactrice stierf in het universitair ziekenhuis van Leuven.

>> Teken het rouwregister

Zoek overledene

Piet Van Eeckhaut, één van de meest kleurrijke figuren aan de Vlaamse balie, is deze nacht onverwachts overleden op vakantie. De advocaat werd 74. Dat heeft de familie van Van Eeckhaut zo net bevestigd.

>> Teken het rouwregister

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was.

Hieronder vindt u nuttige informatie die u kan helpen bij wat u moet doen bij een overlijden.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.

Begin augustus 2013 raakte bekend dat er betalingsproblemen zijn bij een op de twintig begrafenissen. Gemiddeld kost een begrafenis in Vlaanderen 6.000 euro. Voor een crematie betaal je ongeveer evenveel.