Recente artikels

Zoek overledene

De Vlaamse charmezanger Eddy Wally is zaterdagavond om 23 uur overleden. Dat is bevestigd door zijn manager Hugo Colpaert. Hij werd 83 jaar.

>> Teken het rouwregister

Zoek overledene

David Bowie is op 69-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt zijn woordvoerder aan verschillende media. Hij overleed afgelopen zondag aan de gevolgen van kanker.

>> Teken het rouwregister

Emotionele en digitale dimensie nalatenschap wint aan belang.
Delta Lloyd Life heeft in oktober 2012 de resultaten bekend gemaakt van haar peiling over “De nalatenschap van de Belg”. Uit de enquête blijkt dat de helft van de Belgen de stap naar een notaris te groot vindt. Nochtans zorgt een goed geregeld nalatenschap bij ¾ van de ondervraagden voor gemoedsrust.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.

Begin augustus 2013 raakte bekend dat er betalingsproblemen zijn bij een op de twintig begrafenissen. Gemiddeld kost een begrafenis in Vlaanderen 6.000 euro. Voor een crematie betaal je ongeveer evenveel.