Acteur Robin Williams overleden

De Amerikaanse acteur Robin Williams, bekend van films als “Good Morning, Vietnam” en “Mrs. Doubtfire”, is overleden. Hij was 63 jaar oud. Volgens de Californische politie gaat het vermoedelijk om een geval van zelfdoding. Zijn woordvoerster zegt dat de acteur tegen een depressie vocht.

>> Teken het rouwregister

Recente artikels

Zoek overledene

De Amerikaanse actrice Lauren Bacall is op 89-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de showbizzwebsite TMZ op basis van informatie van de familie. Bacall zou thuis overleden zijn aan een beroerte.

>> Teken het rouwregister


Zoek overledene

Droevige tijden voor de Thuis-actrice Leah Thys, de vrouw moest vrijdag namelijk afscheid nemen van haar zus, Germaine Thys. De Zonhovense moderedactrice stierf in het universitair ziekenhuis van Leuven.

>> Teken het rouwregister

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was.

Hieronder vindt u nuttige informatie die u kan helpen bij wat u moet doen bij een overlijden.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.

Begin augustus 2013 raakte bekend dat er betalingsproblemen zijn bij een op de twintig begrafenissen. Gemiddeld kost een begrafenis in Vlaanderen 6.000 euro. Voor een crematie betaal je ongeveer evenveel.