Recente artikels

Zoek overledene

De acteur Oswald Versyp is op 75-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een slepende ziekte. Dat meldt de VRT dinsdag. De jongere broer van Nolle Versyp, die acht jaar geleden overleed, is bekend van televisieseries als 'Thuis', 'Merlina', 'Recht op recht', 'Heterdaad' en 'De paradijsvogels'.

>> Teken het rouwregister.

Zoek overledene

Modeontwerper Oscar De la Renta is op 82-jarige leeftijd overleden. Hij stierf thuis in Kent, in de Amerikaanse staat Connecticut. De la Renta leed sinds 2006 aan kanker.

>> Teken het rouwregister.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was.

Hieronder vindt u nuttige informatie die u kan helpen bij wat u moet doen bij een overlijden.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.

Begin augustus 2013 raakte bekend dat er betalingsproblemen zijn bij een op de twintig begrafenissen. Gemiddeld kost een begrafenis in Vlaanderen 6.000 euro. Voor een crematie betaal je ongeveer evenveel.