Recente artikels

Zoek overledene

De Nederlandse zanger en schrijver Thé Lau is gisteravond in zijn woning in Amsterdam overleden. Dat heeft zijn management gemeld. De voormalige zanger van The Scene was al geruime tijd ongeneeslijk ziek. Hij werd 62.

>> Teken het rouwregister

Zoek overledene

Soms worden begraafplaatsen toeristische bestemmingen. Omdat ze mooi en rustig zijn, omdat er bekende personen begraven zijn of omdat ze ook een beeld geven van de geschiedenis van een stad. Lonely Planet maakte een lijstje van zijn favoriete begraafplaatsen ter wereld.

Bluesmuzikant BB King is op 89-jarige leeftijd overleden in Las Vegas. Dat heeft zijn advocaat gemeld. Minder dan een maand geleden werd de muzikant opgenomen in het ziekenhuis als gevolg van diabetes.

>> Teken het rouwregister

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was.

Hieronder vindt u nuttige informatie die u kan helpen bij wat u moet doen bij een overlijden.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.