Recente artikels

Zoek overledene

De voetbalwereld rouwt om de dood van Junior Malanda, de pas 20-jarige Belgische belofte van Wolfsburg. De middenvelder kwam zaterdag om het leven in een erg tragisch auto-ongeval in Duitsland. Vermoedelijk reed de auto, met Malanda’s vriend Anthony D’Alberto achter het stuur, in hevig stormweer zo’n 70 kilometer per uur sneller dan toegestaan.

>>Teke

Zoek overledene

De legendarische Zweedse actrice Anita Ekberg is zondag nabij Rome overleden op 83-jarige leeftijd. Dat melden Italiaanse media. Ekberg werd onsterfelijk door haar rol in Federico Fellini’s ‘La Dolce Vita’.

>>Teken het rouwregister

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was.

Hieronder vindt u nuttige informatie die u kan helpen bij wat u moet doen bij een overlijden.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.

Begin augustus 2013 raakte bekend dat er betalingsproblemen zijn bij een op de twintig begrafenissen. Gemiddeld kost een begrafenis in Vlaanderen 6.000 euro. Voor een crematie betaal je ongeveer evenveel.