Recente artikels

Zoek overledene

De Amerikaanse artiest Prince is donderdag op 57-jarige leeftijd overleden. De omstandigheden van zijn dood worden nog onderzocht, maar nu blijkt dat de excentrieke ster dood werd teruggevonden in een lift. Prince werd vorige week al een keer geveld door de griep.

>> Teken het rouwregister

Zoek overledene

Het is een zwarte dag voor België. Bij de aanslagen in Brussel op Zaventem en in het metrostation van Maalbeek zijn veel onschuldige slachtoffers gevallen, minstens 34 doden en vele gewonden. België en de wereld zijn in shock.

Wij leven mee met alle nabestaanden en slachtoffers.

Deel uw medeleven in ons rouwregister

Emotionele en digitale dimensie nalatenschap wint aan belang.
Delta Lloyd Life heeft in oktober 2012 de resultaten bekend gemaakt van haar peiling over “De nalatenschap van de Belg”. Uit de enquête blijkt dat de helft van de Belgen de stap naar een notaris te groot vindt. Nochtans zorgt een goed geregeld nalatenschap bij ¾ van de ondervraagden voor gemoedsrust.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.

Begin augustus 2013 raakte bekend dat er betalingsproblemen zijn bij een op de twintig begrafenissen. Gemiddeld kost een begrafenis in Vlaanderen 6.000 euro. Voor een crematie betaal je ongeveer evenveel.