Recente artikels

Zoek overledene

Luc De Vos, de zanger van Gorki, is zaterdagavond (29 november) tussen 17 en 17.30 uur overleden in het appartement dat hij gebruikte als werkplaats. De zanger werd 52 jaar en laat een vrouw en een 13-jarige zoon achter. Waaraan hij overleden is, is nog niet duidelijk. 'Er waren geen uitwendige sporen van geweld', zegt An Schoonjans van het parket van Gent.

Zoek overledene

Inmemoriam.be biedt u een gratis service aan: via onze e-mail alerts blijft u steeds automatisch op de hoogte van recent toegevoegde overledenen.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was.

Hieronder vindt u nuttige informatie die u kan helpen bij wat u moet doen bij een overlijden.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.

Begin augustus 2013 raakte bekend dat er betalingsproblemen zijn bij een op de twintig begrafenissen. Gemiddeld kost een begrafenis in Vlaanderen 6.000 euro. Voor een crematie betaal je ongeveer evenveel.