Recente artikels

Zoek overledene

Een donderslag bij heldere hemel: wielrenner Igor Decraene (18) is zaterdagmorgen overleden nadat hij werd aangereden door een trein, en niet door zelfdoding zoals eerder werd beweerd.

>> Teken het rouwregister

Zoek overledene

De Amerikaanse acteur Robin Williams, bekend van films als “Good Morning, Vietnam” en “Mrs. Doubtfire”, is overleden. Hij was 63 jaar oud. Volgens de Californische politie gaat het vermoedelijk om een geval van zelfdoding. Zijn woordvoerster zegt dat de acteur tegen een depressie vocht.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was.

Hieronder vindt u nuttige informatie die u kan helpen bij wat u moet doen bij een overlijden.

In de eerste plaats onze innige deelneming mocht u recent zijn geconfronteerd met het overlijden van iemand die u dierbaar was. Hier vindt u nuttige informatie over wie u best verwittigt bij het vaststellen van een overlijden.

Begin augustus 2013 raakte bekend dat er betalingsproblemen zijn bij een op de twintig begrafenissen. Gemiddeld kost een begrafenis in Vlaanderen 6.000 euro. Voor een crematie betaal je ongeveer evenveel.