Marcel Dierckx

92 Ans

Date de naissance Antwerpen

Date de décès 20/02/2019 Knokke

Marcel Dierckx
Knokke

    Avis de décès

    (1)
    • Marcel Dierckx

    Condoléances

    1. Maerkovitz Mario a placé une fleur

      Mijn oprechte deelneming aan de familie.Als medewerker van Ford Genk heb ik de heer Dierckx vaak ontmoet in het bedrijf dat ons allemaal zo nauw aan ons hart lag.

    2. Gielkens Mathijs

      Alice Arits en Jef Gielkens bieden hun medeleven aan. Zij delen in uw groot verdriet bij het heengaan van de heer Marcel Dierckx. Zij koesteren de mooie herinneringen aan de zovele aangename ontmoetingen met Hélène en Marcel. Ook tijdens ons actief beroepsleven hebben we intens samengewerkt voor een sterk industrieel weefsel in Limburg en vooral in Genk. Hartelijk dank Marcel.
      Moge hij rusten in vrede.
      Veel sterkte.

    3. Fernand Martens Kamera Genk

      Beste mevrouw en kinderen, beste familie.

      Een goede vriend is van ons heengegaan. In naam van het bestuur en de leden van Foto en Digikring Kamera Genk en in mijn persoonlijke naam bieden wij u onze innige deelneming aan en voelen mee in het zware verlies dat u treft.
      Marcel was een uitstekende fotograaf, een "vader" die met zachte hand onze kring leidde. Hij maakte van een gewoon provincieclubje een schitterende en bloeiende vereniging. Hij trachtte steeds onze werken met veel opbouwende raad beter en beter te maken.
      Fernand Martens

    4. Wim Vandenbergh

      Innige deelneming, bedankt voor de jarenlange samenwerking.