Gerardine Frederix
mevrouw

Gerardine Frederix

Résidence: Diepenbeek
ºDate de naissance: (Diepenbeek)
Date de décès: 08/07/2009 (Hasselt)

Déposez une fleur
164748

Verdrietig nemen wij afscheid van

mevrouw

Gerardine Frederix

Geboren in Diepenbeek op 27 augustus 1924 en zachtjes in de Heer ontslapen in het Salvatorrusthuis van Hasselt op woensdag 8 juli 2009, gesterkt door Ziekenzalving.

De uitvaartplechtigheid, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal opgedragen worden in de parochiekerk van het H. Hart van Rooierheide Diepenbeek op MAANDAG 13 JULI 2009 om 10.30 uur. De crematie en de bijzetting in het columbarium op de begraafplaats van Diepenbeek, heeft plaats in familiekring. Samenkomst en gelegenheid tot een laatste groet in de kerk vanaf 10 uur. Avondwake : vrijdag om 18.45 uur in voornoemde kerk. Begroeting : Funerarium Lambrechts, Wijkstraat 20, 3590 Diepenbeek, vrijdag na de avondwake.

Dit melden u bedroefd : René (†) en Irma †) FREDERIX - BAMPS, kinderen en kleinkinderen, Victor (†) en Jeanne (†) VANSPAUWEN - FREDERIX, kinderen en kleinkinderen, Jef en Lea FREDERIX - HULSMANS, kinderen en kleinkinderen, Camiel (†) en Maria DRIESMANS - FREDERIX, kinderen en kleinkinderen, Gaston (†) en Madeleine BOSMANS - FREDERIX, kinderen en kleinkinderen, haar broer, zusters,schoonzuster, neven, nichten en verwanten de kinderen en kleinkinderen KOELEN, De families FREDERIX en JACOBS. Met dank aan haar huisarts en het personeel van het Salvatorrusthuis.

Rouwadres : Langwaterstraat 10, 3500 Hasselt.

DIT BERICHT GELDT ALS ENIGE KENNISGEVING.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Gerardine Frederix

Pompes funèbresLambrechts.
Wijkstraat 22
3590 Diepenbeek

©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane