Romain Honings
de heer

Romain Honings

Résidence: Diepenbeek
ºDate de naissance: (Diepenbeek)
Date de décès: 30/03/2002

Déposez une fleur
93394

Afscheid nemen is met zachte vingers wat voorbij is dichtdoen en verpakken in de goede gedachten der herinnering

de heer

Romain HONINGS

echtgenoot van mevrouw Annie JOUCK

Arbeider op rust Philips Hasselt Lid van wandelclub "Schoverik", atletiekclub "Jong en Fit" en Koninklijke Harmonie “De Stroobanders”

Geboren te Diepenbeek op 12 mei 1941 en aldaar in familiekring godvruchtig overleden op 30 maart 2002, gesterkt door het Sacrament der zieken.

De plechtige Eucharistieviering, waartoe u vriendelijk uitgenodigd wordt, zal plaatshebben in de Decanale Sint-Servaaskerk te Diepenbeek Centrum op donderdag 4 april 2002 om 10.30 uur, gevolgd door de plaatsing in de familiegrafkelder op de gemeentelijke begraafplaats. Samenkomst aan het funerarium Reweghs-Pipeleers, Wijkstraat 25, Diepenbeek vanaf 9.45 uur. Gelegenheid tot groeten met schriftelijk condoleren in funerarium Reweghs-Pipeleers, Wijkstraat 25, Diepenbeek, Paasmaandag van 11 tot 12 uur, dinsdag en woensdag van 15 tot 20 uur en woensdag na de gebedswake samen met de familie. Gebed voor de overledene in voornoemde kerk op woensdag 3 april 2002 om 18.45 uur.

Annie JOUCK, zijn echtgenote, Ronny en Hilde HONINGS-KNIPPENBERG, Nick, Tom en Sara, Rudi en Linda SWENNEN-HONINGS, Pieter, Joke en Rob, zijn kinderen en kleinkinderen, (†) Frans en (†) Maria HONINGS-LEMOINE, (†) Hendrik, Jozefine JOUCK-VANDEBOSCH, zijn schoonmoeder, zijn boers, zussen, schoonbroers, schoonzussen, nonkels, tantes, neven en nichten van de families HONINGS-LEMOINE en JOUCK-VANDEBOSCH.

Rouwadres: Jeugdstraat 23, 3590 Diepenbeek

Familie, vrienden en kennissen die geen overlijdensbericht ontvingen, gelieven dit als zodanig te beschouwen.

» Source: Het Belang van Limburg
Déposez une fleur pour Romain Honings

Pompes funèbresJoalkoba
Wijkstraat 25
3590 DIEPENBEEK
http://www.reweghs.be/

Logo Joalkoba
©2019 Inmemoriam - une initiative de Mediahuis - Website by Brainlane