De derde bijgewerkte editie van de Gids na overlijden is nu beschikbaar.

De derde bijgewerkte editie van de Gids na overlijden is nu beschikbaar.

Dit boek wil een gids zijn voor nabestaanden door alle noodzakelijke formaliteiten naar aanleiding van een overlijden op een overzichtelijke en luchtige manier te bespreken en in een handige checklist te gieten. De Gids leidt u onder andere door: aangifte van een overlijden, samenwerking met de begrafenisondernemer, overlijden in het buitenland, vrijgeven van bankrekeningen en deblokkering van kluizen, pensioenen, verzekeringen en belastingen, erven, erfopvolging en berekening van successie (Vlaams, Brussels, Waals gewest).
De nieuwe wetgeving inzake erfrecht en de daaraan gekoppelde regeling inzake de erfbelasting, inbreng en waardering van schenkingen zijn verwerkt.

INNI publishers biedt de begrafenisondernemers de mogelijkheid om de openingspagina van de Gids na overlijden te personaliseren met contactgegevens, logo's en foto's. Zo worden uw Gidsen een nuttige en gewaardeerde attentie voor de nabestaanden waarmee u in contact komt. Tevens geniet u vanaf 50 exemplaren van een zeer aantrekkelijke korting.

De auteur Roger Lathouwers is gepensioneerd uitvaartondernemer en gewezen voorzitter van de Beroepsvereniging Aannemers Begrafenissen Limburg(BABL). Hij was als docent ruim 20 jaar verbonden aan Syntra Hasselt (opleiding uitvaartondernemer) en verzorgde meerdere gastcolleges aan de Erasmus Hogeschool te Jette (opleiding autopsieassistent). Hij was gedurende ruim tien jaar verantwoordelijk uitgever van FUNEBRA.be.

Gids na overlijden

 

Kostprijs van het boek: 15 euro (incl. btw en excl. verzendkosten)
Vanaf 50 exemplaren zijn er speciale prijzen voorzien.

Voor meer info: www.innipublishers.com

 

 

 

 

-

©2019 Inmemoriam - een initiatief van Mediahuis - Website by Brainlane