Veronique Stroobant

55 Jaar

Geboren Brussel

Overleden 23/05/2023 Brussel

Veronique Stroobant
Brussel
 • Myriam Vandenneucker

Rouwberichten

(2)

Rouwregister

 1. CVO Qrios campus Hasselt

  Wij kennen Veronique enkel als contactpersoon van Diverscity, maar hebben haar leren kennen als een vriendelijke dame met een warme persoonlijkheid. Altijd even correct en behulpzaam.
  We wensen haar familie, vrienden en collega's heel veel steun bij dit verlies.

 2. CVO LBC Sint-Niklaas

  We willen onze deelneming betuigen bij het onverwachte heengaan van Veronique. Zij was een fijne dame, steeds vriendelijk en gedreven als contact bij Diverscity. Ze zal gemist worden. We wensen jullie veel sterkte en steun.

 3. VitaS

  Veronique was ook onze contactpersoon in het kader van Diverscity. We konden rekenen op een fijne samenwerking met haar. We willen langs deze weg haar collega's en naasten heel veel sterkte bieden tijdens deze moeilijke dagen.

 4. Zorgpunt Waasland

  Vanuit Zorgpunt Waasland willen we onze oprechte deelneming overmaken aan familie en vrienden van Veronique.

 5. Hann Schoenmakers CVO HIK

  Heel veel sterkte aan familie en vrienden van Veronique.
  Wij zullen haar herinneren als zijnde zeer correct, behulpzaam en vriendelijk. Heel aangenaam om met u samengewerkt te hebben.

 6. Myriam Vandenneucker brandde een kaars
 7. Katty Van Camp

  Veronique was onze contactpersoon in het kader van Diverscity. We zijn dankbaar voor de samenwerking. Veronique was steeds vriendelijk, een warme persoon. Onze oprechte deelneming. We wensen haar familie en collega's heel veel sterkte tijdens deze moeilijke dagen.

  Vanwege het personeel van CVO HIK