Jean-Jacques Cassiman

79 Jaar

Geboren Sint-Jans-Molenbeek

Overleden 05/08/2022 Oud-Heverlee

Jean-Jacques Cassiman
Oud-Heverlee
  • Séverine THIANGE
  • Dr.Cajetan Coelho

Rouwberichten

(3)

Rouwregister

  1. Jeroen Staal, voorzitter Stichting Zangstudio Delft (NL)

    Namens het bestuur van de Stichting Zangstudio Delft en artistiek leider Michel Poels condoleer ik echtgenote en familie met het overlijden van Jean Jacques Cassiman. Zijn baanbrekend werk op het gebied van DNA-onderzoek heeft mede richting gegeven aan onze muziektheaterproductie 'Naundorff'.

  2. Séverine THIANGE brandde een kaars
  3. Frieda Brepoels

    Innige deelneming bij het overlijden van jullie lieve echtgenoot, papa en opa, Jean-Jacques. Naast een familieman was hij zoveel meer, wat heeft hij zich ingezet vanuit zijn enorme kennis en ervaring voor zovele mensen. We kunnen alleen maar dankbaar zijn voor zoveel goeds, voor zo een fijn mens.

  4. Dr.Cajetan Coelho brandde een kaars
  5. Thijs

    Puur toevallig kwam ik 33 jaar geleden terecht in je labo voor moleculaire diagnose aan het CME. Iets wat bepalend is geweest voor mijn verdere loopbaan, waarvoor dank. Spijt dat ik je dit nooit persoonlijk heb gemeld.

  6. Willy Schepers voorzitter Wildgroei VZW

    Een integere, minzame en heerlijke mens is van ons heengegaan. Dank Jean-Jacques voor alles wat je voor de patiënten gedaan hebt bij Kom op tegen Kanker. Jij was een schitterend voorzitter. Ik wens in naam van de VZW Wildgroei en persoonlijk gans de familie Cassiman troost in deze moeilijke tijd.

  7. Lut De Baere, voorzitter BOKS vzw

    Beste familie,
    Innige deelneming bij het verlies van je echtgenoot, vader, broer, ....
    Ik heb gekend als een persoon die steeds oplossingen probeerde te zoeken en het was fijn en leerrijk om met hem samen te werken.
    Dank voor alles ! vanwege het BOKS bestuur en leden, welke hij mee ondersteunde

  8. Déborah

    Chère Agnès,
    Je suis tellement triste et désolée pour toi, vos enfants, vos petits-enfants et vos proches. Tu parlais toujours de Jean-Jacques avec douceur. Je pouvais ressentir l'amour qui vous unissait. Je suis de tout coeur avec toi et ta famille en pensées. Je t'embrasse affectueusement.

  9. ndewolf

    Dans ces douloureuses circonstances, je tiens à te manifester mon affection et un réconfortant soutien ... tout en sachant que l'absence de Jean-Jacques restera toujours pour toi et tes proches une épreuve difficile à surmonter.
    C'est en union par la prière que je t'envoie mon affectueux souvenir.

  10. Carine Grandjean

    Bonjour Agnès,
    C'est avec tristesse que j' ai appris par Françoise le décès de ton cher époux Jean- Jacques 😢
    Je te présente ainsi qu'à toute ta famille mes très sincères condoléances.
    Beaucoup de courage et de pensées à vous tous dans ces moments pénibles et difficiles .

    Carine de la "Frat"