Jacques Claes

92 Jaar

Geboren Antwerpen

Overleden 17/05/2022 Heverlee

Jacques Claes
Heverlee
  • Lieve De Borger
  • Victoria Popovici
  • jacques claes
  • Hilde Brosens
  • Mia Clerckx

Rouwberichten

(2)

Rouwregister

  1. Hugo Delanghe

    Was voor mij een onvergetelijke professor, die een zeer diepe indruk op mij maakte; zijn lessen werden haast aanbeden; ik heb van hem zeer veel geleerd; één van de markantste academici van ons land met schitterende publicaties...bedankt jacques

  2. Gerard en Lucette Bodifee-Verboven

    Een wijze, erudiete man. We zullen ons hem herinneren als een bevlogen spreker, een aangename gesprekspartner en vooral een authentiek gelovige man. Dankbaar voor de ontmoetingen die we met hem mochten hebben... Veel sterkte bij dit groot verlies.

  3. Irene Vander Cruyssen Daniël De Smet

    Aan de familie van Jacques,
    Een innig meeleven in het verdriet bij het heengaan van Jacques. Wij mochten hem kennen als een intelligent, wijs en bevlogen man met een waaier aan capaciteiten, die hij gul ten dienste stelde van zijn studenten en vorm gaf in zijn publicaties.
    Wij blijven hem gedenken

  4. Lieve De Borger brandde een kaars
  5. familie Van Cleemput - Van Looy

    Onze deelneming bij het overlijden van Jacques Claes.
    In naam van familie Van Cleemput-Van Looy uit Schoten, collegae van mevrouw Lieve Geerts.

  6. Georges en Katrien Vuylsteke-Van Dyck

    Wij delen innig mee in de rouw die U allen treft. Wij zullen ons prof Jacques steeds als een buitengewoon mens steeds blijven herinneren.

  7. Frans Daems

    Toen ik in 1969 assistent in Ufsia werd, viel mij meteen de hartelijke bejegening van een nieuwe assistent door prof. Claes op. Die hartelijkheid en interesse in mensen heb ik in heel mijn loopbaan aan de UAntwerpen mogen waarnemen. Ik deel uw verdriet.

  8. Victoria Popovici brandde een kaars
  9. belmans - t'syen

    geachte familie van jacques claes wensen jullie veel sterkte met het overlijden van vader - schoonvader en grootvader geachte familie zou het mogelijk zijn voor mij een rouwprentje te bezorgen van jacques claes we zullen jullie daar dankbaar voor zijn voor jacques in gedachten te hebben groetjes

  10. jacques claes brandde een kaars
Gedicht​