Anne-Marie Cammaert

74 Jaar

Geboren Assenede

Overleden 17/05/2022 Assenede

Anne-Marie Cammaert
Gent
  • Marcel De Cleene

Rouwberichten

(1)
  • Anne-Marie Cammaert
    Bron
    • De Standaard
    • Het Nieuwsblad

Rouwregister

  1. Marcel De Cleene brandde een kaars
  2. VAN VYNCKT PIERRE

    VEEL TE VROEG IS ZIJ ONS ONTTROKKEN VAN HAAR FAMILIE EN VRIENDEN ; IK WENS MIJN INNIGE DEELNEMING AAN DE FAMILIE , BROERS EN ZUSSEN VAN MIEKE CAMMAERT VANWEGE EEN GOEDE VRIEND VAN HAAR ;
    PIERRE VAN VYNCKT

  3. Annelies

    Beste familie,

    Met veel verdriet denk ik elke dag aan jullie zus "Mieke". Zij was zo'n fijne vrouw, gevoelig, heel bescheiden, wilde zo weinig mogelijk mensen tot last zijn, We hebben mooie, en soms ook grappige gesprekken gehad aan de telefoon. Ik deel oprecht in jullie verdriet.

  4. Chantal

    Mijn oprechte deelneming aan de familie gewenst. Ik wens jullie veel sterkte en steun in deze moeilijke periode !

  5. Geert en Mimique De Bock-Nuntziger plaatste een bloem

    Veel sterkte

  6. HILDE BRANTEGHEM plaatste een bloem
  7. Lieve Annemie, May the Road Rise to Meet You

    Dank voor jouw inzet bij Cum Splendore. Jaren maakte jij deel uit van deze vriendengroep, we hoopten jou ooit terug in ons midden te hebben, maar we voelden je stilaan wegglijden. Ook onze Whatsapp groep verliet je onlangs. We zullen je missen, maar je blijft in ons hart.
    Sterkte aan de familie

  8. Geneviève

    mijn oprecht medeleven bij het voor ons onverwacht overlijden van Annemie .
    Er is niets dat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaart en dat zullen we zeker doen , ze was een zeer aangenaam mede koorlid van Cum Splendore , we gaan haar zeker missen , al deden we dat al tijdens haar ziek zijn

  9. Marc

    Ik leef mee met allen die Anne-Marie gekend hebben en nu van haar afscheid moeten nemen. In het koor Cum Splendore leerde ik haar kennen als een warm, eenvoudig en lieve persoon en ik ben dankbaar om wie ze was.

  10. Liselotte

    Ik verneem net dat Annemie overleden is. Het doet me veel verdriet. Ze was een prachtige mens, lief, zacht, menselijk. Veel sterkte aan de nabestaanden!