Claude Deboosere

91 Jaar

Geboren Kortrijk

Overleden 14/05/2022 Zemst

Claude Deboosere
Zemst
  • Roger CROSIERS

Rouwberichten

(1)
  • Claude Deboosere
    Bron
    • De Standaard

Rouwregister

  1. F. Verlinden

    Een beetje verrassend deze avond met de pensionering van Frank Deboosere verneem ik het overlijden van Meneer Claude Deboosere. Prachtige momenten in het Scheppersinstituut, ongelofelijk wat Mr. Deboosere ook met Jeugd en Muziek deed. Zeer mooie herinneringen en het allergrootste respect !

  2. Dirk A.

    Beste familie Deboosere,
    Streng tijdens de lessen Nederlands, ongelooflijk inspirerende lessen geschiedenis. "Jeugd en Muziek" mogen meemaken en dan maakte deze man tijd voor een klein gesprekje met zijn leerlingen. Voor altijd in het geheugen, met veel respect. Innige deelneming.

  3. Bert Imbrechts

    Dag Frank,

    Dag Frank,
    Jammer om nu pas te vernemen dat hij dit jaar overleed. Mooi wat hij deed met Jeugd en Muziek waar ook ik als 'arbeiderszoon' kon van genieten als 12 jaren lange leerling van het Scheppersinstituut. Jouw pa een legende.
    Groeten!

  4. Roger CROSIERS brandde een kaars
  5. Roger Crosiers

    Beste familie Deboosere,
    Ik verneem nu pas het overlijden van meester Deboosere.
    Ik was zeker niet zijn beste leerling maar ik hou toch zeer goede herinneringen aan zijn methode en rechtvaardige vorm van lesgeven. Hij bleef en blijft steeds in mijn herinnering.
    Innige deelneming met uw verlies.

  6. Philip Houtekier

    Beste Familie Deboosere, de naam van Claude brengt me meteen vele goede herinneringen! Claude was aan een heel fijne mens, een streng maar goed leeraar en een onuitputtelijke bron van energie om J&M perfect te organiseren. Hij laat veel positieve inspiratie na. Ik wens jullie alle nodige sterkte!

  7. Philippe Welvaert

    Tot onze grote spijt vernemen we het overlijden van nonkel Claude . Jammer dat we hem niet meer recentelijk hebben kunnen ontmoeten .We bewaren de beste herinneringen aan een toffe nonkel !
    Veel sterkte aan de familie ,die we hopelijk nog eens persoonlijk kunnen terugzien.
    Philippe en Françoise

Gedicht​