Celina Callebaut

98 Jaar

Geboren Aalst

Overleden 28/12/2021 Eke

Celina Callebaut
Eke

  Rouwberichten

  (2)
  • Beste familie en vrienden,                                            

   Via deze weg willen we U informeren dat ons moe, Celina Callebaut, in alle rust en vrede is overleden op 28 december 2021 in WZC De Lichtervelde.

   Wegens corona, en de wens van ons moe om alles eenvoudig te houden, vond de plechtige eucharistieviering in beperkte kring plaats op woensdag 5 januari 2022 in de kapel van het woonzorgcentrum De Lichtervelde te Eke.

   Daarna werd ze op het kerkhof van St Amandsberg bijgezet, naast het graf van onze va.

   Condoleren kan via www.uitvaarteveraert.be

   Hier vindt U ook alle verdere informatie.

   Uitvaartcentrum Everaert – Vermeiren
   ’s Gravenstraat 120
   9810 Nazareth
   09/385 45 19

   Met vriendelijke groeten

   Kris, Jan en Peter Van Overwalle

  Rouwregister

   ​Dag Moe, Vandaag nemen we voorgoed afscheid. We wisten dat het zou gebeuren en toch was het onverwacht. Het leek alsof ge onverwoestbaar waart, alsof ge altijd bij ons ging blijven. Een vaste waarde in ons leven. Na het overlijden van onze va hebt ge meer dan 30 jaar kranig verder geleefd, op uw eigen typische manier. De schooljuffrouw was nooit ver weg. Genoten hebt ge van uw jaren in Oostduinkerke en daarna in Hasselt. Heel langzaam en bijna ongemerkt is dementie toen binnengeslopen. Uw woorden van de laatste jaren staan gegrift in ons geheugen: “Ik heb een schoon leven gehad. Gehad, zeg ik U (met de wijsvinger omhoog). Het is goed geweest, ze mogen mij komen halen.” Dikwijls hebt ge dit gezegd. Maar “ze” vonden dat uw tijd er nog niet was. Ge wilde absoluut geen 100 jaar worden. Ook dat hebt ge ontelbare keren gezegd. Het ging nochtans die richting uit, kranig en sterk. Maar “ze” hebben U toch gehoord: net voor Uw 99ste verjaardag zijt ge verenigd met de man die ge al veel te lang hebt moeten afgeven. Waak samen met hem over ons. Uw kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.