Johannes Wüst

99 Jaar

Geboren

Overleden 22/09/2021 Schoten

Johannes Wüst
Schoten

    Rouwberichten

    (1)
    • Bron
      • Gazet van Antwerpen
      • Het Belang van Limburg
      • De Standaard
      • Het Nieuwsblad

    Rouwregister

    1. Paul en Magda Servaes-Heyvaert

      Wij betuigen onze oprechte deelneming bij het overlijden van Jan. Moge zijn lang en rijkgevuld leven u een troost zijn bij dit afscheid. We zullen de herinnering blijven bewaren aan zijn minzame persoonlijkheid, die hoogbejaard nog met passie als wijze man kon vertellen over zijn levenservaringen.

    2. Luc Deleu

      Jan was een prachtmens!
      Beste familie oprechte deelneming.

    3. Patrick & Lieve

      Had Jan niet het eeuwig leven onder ons, in ons herinneringen wel.

    4. Johan Maes oud-medewerker Sint Lukas

      In de ondertussen afgebroken oude gebouwen van de hogeschool hing in, één van de spreekplaatsen, een geschilderd portret van professor Wüst. Het drukte precies uit hoe hij was: vol passie en enthousiasme, kritisch, bevlogen en met een fijn gevoel voor humor. Rust in vrede beste professor.

    5. Herman van Meer

      Met veel waardering en genegenheid denk ik terug aan de contacten met Jan Wust . Zijn begeleiding onder meer bij mijn afstuderen heeft mij veel bijgebrachr.

    6. Blijvende herinnering aan Jan Wüst

      Als oud-student van Jan Wüst koester ik tot op vandaag een zeer grote bewondering voor hem en ook voor zijn schitterende lessen filosofie die hij doceerde in Sint-Lukas. Al mijn lof gaat ook naar Juliana, die hem jarenlang zo goed heeft bijgestaan. Innige deelneming, Jos Vandenbreeden.

    7. Johan Vandebosch

      Er zijn zo van die docenten die je je leven lang meedraagt. Johannes Wüst was zo iemand. Erudiet, stijlvol en altijd met een vlinderdasje.
      Hartelijke deelneming!

    Gedicht​